Jump to content

FrostNixon

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от FrostNixon

  1. Преди 2 часа, Бако Мецан написа:

    За тази година няма такъв мотор, 2.0 дизел е 177 к.с. и не е проблемен, 3.0 е доста по-голямо дърво.

    Относно дали е малък или не е индивидуално за всеки и зависи от начин на шофиране и нагласа. 

    https://www.auto-data.net/bg/audi-a6-limousine-4g-c7-facelift-2014-2.0-tdi-ultra-150hp-s-tronic-20695 по показатели изглежда приличен, вярно не лети, ама пък щом е под 10 0-100 какво ще му е?

  2. Тъп въпрос - има ли някакъв начин, по който по снимки на колата да разбера дали е с въздушно окачване или не? При туарега например имат една допълнителна врътка, ако е, а ако го няма, на мястото на врътката е дупка.

    Също така каква е разликата между комфорта на въздушното и пружините, както и разликата в поддръжката, и от части здравината?

  3.  

    Благодаря, да именно спокойството е това, което ме придържа към тях и за това мобилето ми е за хоби, а техния сайт за следене. Единственият проблем, е че 90% от колите там, да не кажа и повече, са с твърде завишена цена, барутници с нежелан мотор на по 200к километра за 45к...

    В тази връзка имаш ли идея кой определя цените? Някой връща автомобилът и взема нов и представителството се оправя или някой си оставя автомобила и казва "продайте го на тази цена", или и двете?

  4. Терминът спартански не ми говори нищо уви, разбира се става дума за туарезите след 2011 с 245 коня мотора, като при аудито.

    Относно Q7 поради незнайна причина, това за мен е второто най-грозно ауди заедно с а2. Благодарение на по-късно въведените q3, q5, q8 рейтингът му се подобри, но все пак не е моята кола.
    А и все пак съм тук за а6, малко или много се отказвам от туарега, основно заради малкия брой екземпляри и високите цени.

  5. Скоро ще ми отпада един сериозен разход и напоследък все се чудя за 4г или туарег, че моята 20 годишна барака почва да ме изнервя. За два дни изчетох цялата тема и изглежда има няколко доста сериозни човека тук, за това реших направо на място да пиша.
    Като цяло понеже не разбирам от коли въобще се ориентирам към dasweltauto.bg, добра идея ли е се чудя, понеже от известно време го следя, чат пат излизат много добри оферти, но цената видимо е завишена.
    Някой може ли да даде съвети? Макар че често ходя до Германия по работа, въобще не съм уверен във възможността си да си направя такава голяма покупка.

×
×
  • Create New...