Jump to content

FrostNixon

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от FrostNixon

  1. https://www.auto-data.net/bg/audi-a6-limousine-4g-c7-facelift-2014-2.0-tdi-ultra-150hp-s-tronic-20695 по показатели изглежда приличен, вярно не лети, ама пък щом е под 10 0-100 какво ще му е?
  2. Тъп въпрос - има ли някакъв начин, по който по снимки на колата да разбера дали е с въздушно окачване или не? При туарега например имат една допълнителна врътка, ако е, а ако го няма, на мястото на врътката е дупка. Също така каква е разликата между комфорта на въздушното и пружините, както и разликата в поддръжката, и от части здравината?
  3. Side question: Този трим сет къде мога да го намеря и каква цена е нормална?
  4. Благодаря, да именно спокойството е това, което ме придържа към тях и за това мобилето ми е за хоби, а техния сайт за следене. Единственият проблем, е че 90% от колите там, да не кажа и повече, са с твърде завишена цена, барутници с нежелан мотор на по 200к километра за 45к... В тази връзка имаш ли идея кой определя цените? Някой връща автомобилът и взема нов и представителството се оправя или някой си оставя автомобила и казва "продайте го на тази цена", или и двете?
  5. Терминът спартански не ми говори нищо уви, разбира се става дума за туарезите след 2011 с 245 коня мотора, като при аудито. Относно Q7 поради незнайна причина, това за мен е второто най-грозно ауди заедно с а2. Благодарение на по-късно въведените q3, q5, q8 рейтингът му се подобри, но все пак не е моята кола. А и все пак съм тук за а6, малко или много се отказвам от туарега, основно заради малкия брой екземпляри и високите цени.
  6. Скоро ще ми отпада един сериозен разход и напоследък все се чудя за 4г или туарег, че моята 20 годишна барака почва да ме изнервя. За два дни изчетох цялата тема и изглежда има няколко доста сериозни човека тук, за това реших направо на място да пиша. Като цяло понеже не разбирам от коли въобще се ориентирам към dasweltauto.bg, добра идея ли е се чудя, понеже от известно време го следя, чат пат излизат много добри оферти, но цената видимо е завишена. Някой може ли да даде съвети? Макар че често ходя до Германия по работа, въобще не съм уверен във възможността си да си направя такава голяма покупка.
  7. Здравейте колеги, търся интериорни алуминиеви лайсни като тук за ауди а6 ц7 (2011) като или искам да ги закупя или да направя бартер като предлагам същите махагонови.
×
×
  • Create New...