Jump to content

N.Martev

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 В8 1.8 TFSI

Персонална информация

  • Локация
    Burgas

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

N.Martev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Да, но снощи пак светна и долях малко масло и се оправи. Сега ще се покара и ще се види как е...
  2. Сменихме помпата и се орави.
  3. Смениха маслото и сложиха друг филтър, но не се оправя...
  4. 160 000, минавала е сервизна акция 15D6.
  5. ....лошо, отново не качва налягане.... Насочвам се към смяна на помпа.....
  6. Благодаря за мнението. Когато я сглобят ще пиша отново.
  7. Гледам по книжката, че колата е карана и с Кастрол 5W30
  8. Маслото е "лонг лайф" на VAG 504.00
  9. Нормално ли е маслото да е черно на толкова малко километри ? ... а за тази метална пластина направо съм объркан Преди колата е минавала през сервизна акция 15D6, но все пак .... ламаринка в картера е леко смущаващо...
  10. Благодаря за мнението. На студено масло дава 2 бара, когато загрее малко пода и светва лампата.. Картера е свален и цедката и какво имаше в картера... една метална пластина и силконови топчета и нещо като нагар ..... Маслото е на 440 км, а е черно, но поне си е там Вече се чудя изобщо какво става. В сервиза ще разглобят помпата и ще я почистят и ще я закачат отново, за да видим дали ще се оправи проблема.
  11. Здравейте, историята накратко : 1-ви ден смяна на маслото с филтрите, път София-Бургас. 2-ри ден-сутринта тръгване, 8 км градско и спиране, след обед тръгване обратно и след 5 км - хоп - "Спрете двигателя и проверете нивото на маслото", Спиране, доливане 1 литър, палене и пак същото. На следващия ден - палене на двигателя (студен) - няма мигане, свирене, температурата на охл.система качва на 60 градуса и отново лампата на маслото.. Закачане на някаква програмка на приятел - налягането на маслото е ниско. Някой дали се е сблъсквал с подобен проблем ? Поздрави на всички.
×
×
  • Create New...