viltaka

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About viltaka

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  ауди а3

Персонална информация

 • Location
  варна

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Колеги има ли информация понеже търсих, но не открих за Варна някой сменя ли фис дисплеи. За повечето градове намерих за Варна не ако някой знае нека сподели.
 2. Така колеги излезе компютърно управление и засега пали, но ще я наблюдавам, че и нямам вяра.
 3. Ами стартер не би трябвало, тъй като тя върти просто неможе да запали.
 4. Благодаря колега оставил съм я за сега в един сервиз където са еликтричари разбират уж, ще им кажа за това да го направят, че нещо се заговори за компютър да се сменя, а предполагам, че това няма да е много евтино начинание ще видим какво ще излезе, ще пиша като имам резултат за да може ако има някой друг с подобен проблем да съм му от полза.
 5. Колеги добро утро. Моля за помощ и някакви идеи. Първо колата е ауди а3 2000 1.6 газ бензин. От 3 месеца имам проблем със запалването на кратко пали когато си иска и като запали си работи без грешка. Реши ли обаче, че няма да запали не става работата. Случва се на студен и на загрял мотор. Може да запали и след час да откаже. Не гасне в движение на бутане пали, ток има просто не иска да завърти стрелката на оборотите не помръдва. Има 2 диагностики след последната от вчера излезе грешка температурен сензор, а също и ламбдата. Сменихме го (само сензора без ламбдата) и колата в сервиза беше ток. Следобед обаче познатата ситуация не иска и това е днес сутринта пак не иска даже на 3 пъти не се пусна и бензиновата помпа смисъл не я чувам. Естествено пак ще ходи в сервиз, но ситуацията не е добра има съмнения за датчик на колянов вал ама нали ако е той няма да пали и на бутане и това засега ни спира, моля някой ако има идея за нещо да сподели.
 6. Хм дам мерси и аз в това се съмнявам, добре де няма ли някаква защита вътре някакво реле примерно да предпазва именно при такива ситуации.
 7. Така здравейте колеги , нов съм тук и ще ме извинявате ако бъркам раздела, но така ще е. Така на въпроса моята 3-ка и свързахме буфера понеже не е с оригиналното радио и 1 месец си слушах нямаше проблеми. Преди 2 дни обаче сменях букса на акумулатора и като го вързах обратно ей да видиш буфера не работи, търсех бушони нещо рестартирах и нищо. До буфера има ток замерих и ме това ме навежда на мисълта, че нещо вътре не е наред, някакви идеи ?