Jump to content

viltaka

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    ауди а3

Персонална информация

  • Локация
    варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

viltaka's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги, дойде и моето време да се сблъскам с трудно включване на първа и задна скорост. Знам, че темата е обсъждана, но дали има майстор за Варна, който да регулира скоростния лост, става въпрос за 1.6 2000, четох една руска статия от форума, ама малко не ми стана ясно точно как се случват нещата. Всяка помощ ще е от полза.
  2. viltaka

    Смяна на фис

    Колеги има ли информация понеже търсих, но не открих за Варна някой сменя ли фис дисплеи. За повечето градове намерих за Варна не ако някой знае нека сподели.
  3. viltaka

    Проблем с запалване

    Така колеги излезе компютърно управление и засега пали, но ще я наблюдавам, че и нямам вяра.
  4. viltaka

    Проблем с запалване

    Ами стартер не би трябвало, тъй като тя върти просто неможе да запали.
  5. viltaka

    Проблем с запалване

    Благодаря колега оставил съм я за сега в един сервиз където са еликтричари разбират уж, ще им кажа за това да го направят, че нещо се заговори за компютър да се сменя, а предполагам, че това няма да е много евтино начинание ще видим какво ще излезе, ще пиша като имам резултат за да може ако има някой друг с подобен проблем да съм му от полза.
  6. Колеги добро утро. Моля за помощ и някакви идеи. Първо колата е ауди а3 2000 1.6 газ бензин. От 3 месеца имам проблем със запалването на кратко пали когато си иска и като запали си работи без грешка. Реши ли обаче, че няма да запали не става работата. Случва се на студен и на загрял мотор. Може да запали и след час да откаже. Не гасне в движение на бутане пали, ток има просто не иска да завърти стрелката на оборотите не помръдва. Има 2 диагностики след последната от вчера излезе грешка температурен сензор, а също и ламбдата. Сменихме го (само сензора без ламбдата) и колата в сервиза беше ток. Следобед обаче познатата ситуация не иска и това е днес сутринта пак не иска даже на 3 пъти не се пусна и бензиновата помпа смисъл не я чувам. Естествено пак ще ходи в сервиз, но ситуацията не е добра има съмнения за датчик на колянов вал ама нали ако е той няма да пали и на бутане и това засега ни спира, моля някой ако има идея за нещо да сподели.
  7. viltaka

    Проблем с буфера

    Хм дам мерси и аз в това се съмнявам, добре де няма ли някаква защита вътре някакво реле примерно да предпазва именно при такива ситуации.
  8. viltaka

    Проблем с буфера

    Така здравейте колеги , нов съм тук и ще ме извинявате ако бъркам раздела, но така ще е. Така на въпроса моята 3-ка и свързахме буфера понеже не е с оригиналното радио и 1 месец си слушах нямаше проблеми. Преди 2 дни обаче сменях букса на акумулатора и като го вързах обратно ей да видиш буфера не работи, търсех бушони нещо рестартирах и нищо. До буфера има ток замерих и ме това ме навежда на мисълта, че нещо вътре не е наред, някакви идеи ?
×
×
  • Create New...