Jump to content

Chexov85

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A6 C5

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Chexov85's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Chexov85

    Aftermarket CD за audi a6 c5

    Понеже аз нямам буфер,и исках да слагам РНС Д,обаче се оказва че той работи само с буфера отзад,пък аз изобщо нямам и инсталация,и не знам дали предишния собственик е свалял всичко,или просто има и модели които нямат буфери,понеже бях чул някъде че абсолютно всички коли от тоя модел имат ...
  2. Chexov85

    Aftermarket CD за audi a6 c5

    Колега,един въпрос извън това : Имаш ли субуфер отзад в багажника?
  3. Панела сменян ли е?
  4. Chexov85

    Проблем с RNS D

    Колеги,вкарах рнс-д обаче няма звук,разбрах че трябва да се прекодира понеже колата донор е била с Босе,но дори и да се прекодира,пак ще свирят само предните колони,поне за задните трябвало буфер,който аз нямам....някакви мнения?
  5. Chexov85

    Телефон?

    Здравейте,някога съм имал телефон,сега разбира се са останали само буксите и тази въпросната кутия,която искам да попитам какво мога да правя с нея,и дали да я махам?
  6. Chexov85

    Двоен ДИН

    Колеги,при смяна на единичен с двоен дин,сменя ли се и цялата декоративна конзола,защото при мен си е старата и нещо не пасва откъм пепелника или аз не го правя както трябва?
  7. Здравейте,колата е c5 99година,наложи ми се да отворя радиото (не фабрично) и намерих въпросните букси,които не знам за какво са.Не знам дали съм имал Нави,тунер или тн. понеже нищо няма в багажника,имам само остатъчна инсталация от телефон (който разбира се липсва) Някой с повече инфо?
  8. Chexov85

    Смяна табло?

    Значи,трябва ми табло голям Фис,лостче чистачки с букса,както и третата букса на таблото,нещо друго?
  9. Chexov85

    Смяна табло?

    Аз се чудя,ако проблема се окаже изцяло в таблото,дали да не го сменя изцяло,обаче този път с големия Фис,понеже никъде не съм чул и видял колеги да сменяват дисплей на половин Фис...
  10. Chexov85

    Смяна табло?

    Водата стои на 70 градуса на изключен двигател,горивото стои на средата и тогава светва лампата,оборотомера стрелкичката е наддигната леко от основата,за тва мисля че са го отваряли и са му правили калибровка на око,а не с Ваг Кома...
  11. Chexov85

    Смяна табло?

    Здравейте колеги! Нов съм във форума,и имам няколко въпроса.Колата е Ауди А6 С5 октомври 99г. Таблото е с точно половин Фис,като работи само първите няколко секунди след като се даде на контакт,и след това избледнява.Нямам представа дали е VDO или от онези там френските.Отделно от това,стрелките за водата и горивото не работят правилно,подозирам че някой го е отварял,и не ги е закачил правилно после,даже и тази на оборотомера не стои на нула при изключен двигател.Та дали ще мога да ремонтирам това,или да търся друго табло но с голям Фис?
×
×
  • Create New...