Jump to content

Me4kata90

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 4.2 350 HP

Последни посетители

321 профилни разглеждания

Me4kata90's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колета това ми е усилвателя на БОСЕ от каде по точно го взе този плюс ? Там където има +12 волта при пуснато радио има постоянно дори 10 минути сле заключване на колата замервах с мултицет.
  2. При мен нещата са далеч по различни явно между А4 и А6 има доста разлика.
  3. колега принципно сам електричар и се занимавам с усилватели проблема е че немога да се ориентирам кое къде се намира в тази кола и да сваля този усилвател трябва да търся инструменти.А относно майсторите нагледах се на майстори дето ми сасипаха цялата ел инсталация и ми начупиха щифовете на пластмасите на тблото на голфа и сега всичко хлопа тропа и като отвориш вратите нито ти светват плафони нито показва на таблото че има отворена врата.Предпочитам сам да я направя а не да дам 200 лв за майстор и после да бърша след него с извинения изпражненията които е сътворил. А и кой в Бургас е кадърен майстор за такива неща ?
  4. добре колеги благодаря Ви днес ще опитам, но не ми стана ясно кой е усилвателя точно от който трябва да взема +12 волта за управлението на стъпалото.Имате ли снимки ?
  5. Колеги ще ви помоля да се придържате към темите които съм зачекнал а именно: 1) дали някои е свързвал допълнително стъпало към фабричната система на А6 4f; 2) дали някои знае как се сваля кората (при седан версията) където се намират малките говорители на американската фирма "BOSE"
  6. какъв модел е твоето Ауди колега и от коя година е както и мога ли да взема сигнал от малките колонки на кората (на седан варианта) и как да стигна до тях.Виждам че трябва да се свали кората но незнам как се сваля.
  7. Здравейте колеги! Искам да попитам за няколко неща по свързването на допълнителен усилвател за бас каса на горепосочената кола. Единия от въпросите ми е как да намеря кабела който отговаря за управлението на допълнителния усилвател ( спиране и пускане когато пусна радиото или цд-то), другия ми въпрос е откъде да взема сигнала за входа на допълнителния усилвател ( да работи и при радио и при цд-то). Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...