Jump to content

loneloaf

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 B6 2.0 2001

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

loneloaf's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. loneloaf

    Увиснал таван

    @Prokopi90 Сив ли е цвета на тавана?
  2. loneloaf

    Увиснал таван

    Здравейте колеги, наскоро тавана ми увисна като хамак. Търся добър тапицер във Варна да го свали и претапициря. Колата е a4 b6 седан. Благодаря предварително
  3. Проблема е в бутона на шофьорската врата. Дистанционното работи безпроблем.
  4. Здравейте колеги. Когато заключа вратите с бутона на шофьорската врата и съответно ги отключа, само шофьорската врата се отключва. Всички други врати могат да бъдат отворени чрез дърпане на бравата 2 пъти или натискане на бутона за отключване на ключа. Колата е А4 Б6 2001. Благодаря предварително!
  5. Здравейте, Бихте ли ми препоръчали аларма за a4 b6 2001? Не ми трябва нещо специално, идеята е да мине пред застрахователя за каско. И също така къде във Варна има добър майстор за аларми? Поздрави
  6. loneloaf

    Монтаж на радио

    Здравейте колеги. Пожелавам на всички Весела Коледа! Можете ли да ми препоръчате добър сервиз за поставяне на радио във Варна. Колата е а4 б6 2001.
  7. Здравейте колеги, наскоро закупих a4 b6 2001 2.0 alt като първа кола. Очаквах да имам малко щети от паркиране тъй като съм нов шофьор, но се оказа че паркиранете ми е по зле отколкото мислех. Решил съм да направя каско, но преди това искам да оправя забележките по колата. Бихте ли ми препоръчали добър майстор във Варна, който да не ми одере кожата. Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...