Jump to content

Радослав Йорданов

Members
  • Мнения

    50
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Радослав Йорданов

  1. Извинявайте, ама можете ли да ми го преведете, защото се опитвам и не мога да разчета какво пише?
  2. Еми няколко майстори ми казват, че е нормално на 10 000 км. автомобил да изхарчи 1.5мл. По на горе вече е проблем.
  3. ОК! Благодаря ти! А аз току що слязах пред блока и долях 450 мл. масло и пръчката стигна до максимума! Значи ми е изхарчила по-малко! В смисъл за 3000 км., само 450 грама. Значи по мой сметки, ако се задържи така, ще изхарчи около 1,400 мл. п.п. ОК ! Ще проверя и ще пиша!
  4. И на мен ми е странно, ама.........! Я кажете как да проверя , дали пуши? В смисъл какво да гледам / цвят на дим при студен или топъл двигател и др./?
  5. Така като гледам от горе, не се вижда омасляване по двигателя. Само под масления филтър, на кората се вижда малко омасляване, ама май това е като майстора сменява маслото и стария филтър пусна.
  6. Здравейте! Оказа се, че моето Ауди харчи масло? За 3000 км. свали от максимума до минимума? В смисъл от най-горния ред точки на пръчката на маслото до най- долния? Маслото е Бардал 5W40. Не пуши, не трака, има си мощност.......... Какъв може да бъде проблема? п.п. В момента колата е на 290 000 км., ако е важно.
  7. Здравейте! Май се откри проблема с маслото. Оказа се, че има теч при охладителя на маслото. Сега съм измил двигателя и ще го проследя.
  8. Има само една малка и май според мен е от 1-2 капвания? Дали може да бъде от това?
  9. А как да разбера, дали харчи масло? Ще кажете ,ме като пада нивото от горната стъпка,значи го гори. Ама в по-горните постове, човека е правил експерименти и като го е сложил до горната сгъвка, му го е горяло до точките? При мен не знам дали така ще стане....?
  10. Казаха ми, че долния край на точките е минимум, а горния е максимум, ама аз пак се съмнявам?
  11. Значи долния край на точките е минимума,а горния край е максимума? Така ли да го разбирам?
  12. Здравейте! Питането ми е , относно нивото на маслото на моето Ауди. Значи моята пръчка има няколко реда с точки, а на около 0,5 см. отдолу и отгоре самата пръчка е свита. Та въпроса ми е, дали долния край на точките се взима за минимум на маслото , а горния край на точките за максимум? Или се взима за минимум и максимум свитата пръчка отдолу и отгоре?
  13. Извинявам се , че чак сега отговарям! Не , никога не е слаган ксенон.
  14. Проблема продължава , само че в по-лек вариант? Между блоковете пак пръщи.
  15. Значи проблема се оказа, че е силно замърсена и окислена буксата за антената! Сега има леко пръщене на места около блокове и сгради, ама в сравнение с преди, това е супер! Разглобихме и антенния усилвател, но там не се видя проблем.
  16. Здравейте! Имам проблем с радиото на моето Ауди. Значи, като го закупих се наложи да сваля радиото, защото леко пръщеше в района на моя град. Като го свалих, видях че на мястото на антената беше бодната една жица дълга около 30 см. Бръкнах по-надълбоко и напипах буксата на антената и я включих нея, след което започна да си лови станциите, но не за дълго и започва да пръщи. Демек чува се нещо, ама не както трябва. Имам чувството, че ги лови когато си иска и след известно време започва да пръщи? Моля помогнете?
  17. Благодаря ти приятел! Жив и здрав! А можеш ли да ми помогнеш, да намеря единична или две джанти от този модел?
  18. Извинявам се за невежеството си! На мен няма такъв етикет по колата? Търсил съм го! п.п. Първо за него съм се сетил. И само да уточня, че моята А4-ка е комби, ако има значение?
×
×
  • Create New...