Jump to content

brutezz

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi A3

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

brutezz's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Вие сериозно ли успамихте темата с разход на 4.2?
  2. И аз ся кво да направя ,че 70% от коментарите не са свързани с темата? В крайна сметка от всички тука 2-3ма ми разясниха това което търсех. А кво ше сравнявам аз не ми казвай , бюджета ми е написан просто ти четеш през редовете
  3. Супер това чаках, хора които имат/имали да изявят мнението си. Иначе като здравина на мотора/вървене доволен ли си?
  4. Това са пълни измишлиотини, тук съм за мнение от аудиторията!
  5. Не съм правил такива сравнения.
  6. Какво имаш предвид под фейк тема? Писъл съм за мнения та ако щеш и предложения..
  7. Да колега но не ми се дават отново пари за коли под 2002г, тъй като моята 3ка в момента е 99г, разлика нулева, освен 25-те коня заради двигателя.
  8. Да ясно ми е, затова съм написъл ,че се двуомя м/у тези две машинки. По стара 1.8т или по нова с 2.0т Казаха ми ,че при този тип двигатели цилиндрите малко по малко си заминавали след газифициране. За кратко време.
  9. За газифицирането парите не са проблем.Въпроса е дали двигателя ще остане читав след него във близките 3-4 години, ама то много значение какво ще се падне май май. Благодаря за отзива.
  10. Благодаря за неточния отзив. Обоснови се какво точно не ти харесва ако може. Колкото до 1.8Т не този ТФСИ, а този 150/180hp.
  11. Здравейте спрял съм се на А3 , но въпросът е ,че си търся кола по нова от 2003г. 1.8т рядко срещам из нета от тази година нагоре, въпросът е ,че искам да е газифицирана (винаги съм предпочитал най-висок клас газови уредби ако има значение). Истинският въпрос е дали 2.0TFSI подлежи наистина на газифициране? Разхода ми казват ,че не е много голям на бензин също, но докато се кача и не ми бръкне в джоба не споря. https://mobile.bg/11542200815633443 https://m.cars.bg/carview.php?id=2782847 Това са за сега предпочитанията ми, как мислите са цените ? Ако някой ги е гледал да даде мнение. Благодаря! едит : ако имате предложения отворен съм към такива. Бюджета ми е до 8000лв.
×
×
  • Create New...