Jump to content

hiksov

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от hiksov

  1. Продавам волан с аербег за А6 4F трилъчев ,с пера ,много запазен - 280 лева.тел. 0888 410 523
  2. Благодаря за мненията.Относно кабелите сме инсталирали такива.Новия климатроник работи, но не може да пусне захранване към седалките.Предполагам ,че трябва да се обучи или да се препрограмира,.
  3. Здравейте колеги,имам А6 4F , 2007г.Сменик текстилния салон с кожен , който има подгряване на седалките.Смених климатроника от кола с подгряване.Обучихме го , за да тръгне , но не може да подкара отоплението на седалките.Моля за съвет!
  4. Цитиране на предходен пост! Прекодирах модула за стоповете и всичко си дойде на място.Благодаря на колегите за оказаната помощ!
  5. Пиновете в буксите са същите.Самите диоди светят правилно.При габарит и при натисната спирачка светят слабо крушките за мъгла и шестте диода за стоп вътрешните.Пробвах със стоп от друг автомобил и проблема не е в стоповете.Проверих модулите , които се оказаха с един и същи номер само буквата накрая е различна в зависимост от годината на производство.В събота ще ходя при Жоро "аудито" еветуално да прекодира модула.
  6. Цитиране на предходен пост! Благодаря за отговорите.
  7. Здравейте колеги!Наскоро си смених задните стопове на ауди А6 4F авант с диодни.Имам проблем , тъй-като при габарит светят по слабо светлината за мъгла и малкия стоп.Моля за съвет!
  8. продавам окомплектовани стопове комплект за ауди А6 авант в отлично състояние, като нови за 180 лева.,тел. 0888 410 523.
  9. Колега интересува ме имаш ли турбо за 1.8т АЕБ мотора и цена?
×
×
  • Create New...