Jump to content

Kingjr22

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 80 B3

Персонална информация

  • Локация
    Смолян

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Kingjr22's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря, колега! Проблема е решен вече..с чука 😂😂 Но определено твоят метод звучи по-забавно 😁 Благодаря, колега! Готов съм..излезна диска 😁
  2. Дали е възможно да е това.. Защо наистина не виждам какво друго държи диска . 🙄😒
  3. Здравейте, Колеги! Имам следният проблем. Колата е Ауди 80 б3 1.8S 1989.. Искам да сменя предните дискове заедно с накладките, но..Не мога да сваля въпросният диск...😤 изгледах много клипове, но не видях нито един да има същият проблем. Защо диска не иска да падне въпреки, че спирачките апарати са свалени.? Ето ви няколко снимки..http://imgur.com/a/99azTzz Съжалявам ако има такава тема вече.. Поздрави!
  4. Таблото нямаше вина. Беше многократно сваляно и запоявано. Откачих синия кабел от алтернатора(за възбуждането) и го опрях на двигателя(за маса) таблото заработи. Явно нещо беше дал на късо..някой от диодите е възможно да е приключил с живота си хаха 😃😅 А преди това смених само четките, но нямаше ефект. След смяната на целия алтернатор всичко тръгна.
  5. Проблема е решен след смяна на целия алтернатор. 😄😄
  6. Колега, алтернаторът зарежда след като вдигна 3 хиляди оборота. Но на таблото продължава да не свети нито една лампа? Огледах таблото, но там проблем не открих.. Някакви идеи? Колега, алтернаторът зарежда след като вдигна 3 хиляди оборота. Но на таблото продължава да не свети нито една лампа? Огледах таблото, но там проблем не открих.. Някакви идеи?
  7. Добре, колега! Ще го прегледам Благодаря за отделеното време!
  8. Здравейте, група! Колата е Ауди 80 Б3 1.8S (90 коня) От няколко дни имам следният проблем. Когато завъртя на контакт не светят лампите(на ръчна, масло и т.н ) след като запаля колата оборотите не работят, но километража да.. Интересното е, че трябваше да спра след 5-10 мин на едно място и като отново дадох на контакт всичко тръгна както трябва..лампите светеха,оборотите се върнаха..? Възможно ли е..проблема да идва от контактния ключ( + клемореда? ) Защото запъва при въртене? И не можех да върна ключа след като я загасих.. Но върха беше вчера..имах работа колата работеше нормално.. и на прибиране забелязах как тока намалява.. започна прекъсване на сд-то, мигачите почти не светеха на таблото. И изненада закъсах на един завой.. колата нямаше ток дори да завърти стартера? Добре, че един приятел ми даде ток.. и някак успях да се прибера Ако имате идеи моля споделяйте
  9. Kingjr22

    Ауди 80 Б3 - Масло ?

    Забравих да спомена, че е 1.8 S 90 Коня..
  10. Здравейте, приятели! От скоро имам Ауди 80 (Б3) карбуратор(Бензин).. И исках да се допитам до по-разбиращи от мен за малък съвет! Какво масло и маслен филтър трябва да й сложа? Предишният собственик ми каза, че е слагал 10W-40. Ако може да ми препоръчате маслен филтър и масло ще бъде повече от перфектно! Поздрави! = )
×
×
  • Create New...