Jump to content

aquamen

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi 4f

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

aquamen's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. aquamen

    Чип за а6 3.0 тди?

    Аз за Madness съм чувал само лоши отзиви и със сигурност няма да отида там.Вече съм взел решение за себе си.Благодаря ви!
  2. aquamen

    Въпрос за фланци?

    Здравейте, от къде мога да си купя или направя фланци за а6 4ф ? Джантите са 17-ки,искам гумата да е до калника,защото така стои леко навътре...
  3. aquamen

    Чип за а6 3.0 тди?

    Не знаех за Тони,да почива в мир ! Още никой не се е изказал много негативно,клоня повече да сложа.
  4. aquamen

    Чип за а6 3.0 тди?

    Изчетох темата и на колегата verter.В общи линии се спирам на Тони келеша.Виждам,че той е правил колата и на креmator ,ако не се лъжа.Отворен съм за вашите съвети или да ми пише някой от тези хора,които се занимават с тази дейност.Интересува ме И какви са цените?
  5. aquamen

    Чип за а6 3.0 тди?

    Притеснява ме за скоростната кутия и турбото ,искам да се направи кадърно.
  6. aquamen

    Чип за а6 3.0 тди?

    Гледах в digital tuning става на 267коня и 583 нютона,което ще е супер.Кой е стефан ,на времето следях форума,да не би да е човека с ник-kremator ?
  7. aquamen

    Чип за а6 3.0 тди?

    Какво е Това рево? Колата е 2008 И 233 коня.Махнах и дпф-а и катализатора,не е имала проблеми ,а и правих спортна генерация.Притеснява ме кой и как ще я настрои,защото до сега не съм имал абсолютно никакви проблеми с нея от 2011год и не искам някой самозванец да я потроши,затова се съветвам с вас.
  8. aquamen

    Чип за а6 3.0 тди?

    Здравейте, Искам мнения по темата от хора,които са си правили чип тунинг,а не от чували от този и онзи!Може би има и потребители от форума занимаващи се с това и искам съвет ,защото предпочитам да ми прегледат колата и да я настроят индивидуално,а не да и излеят готов софтуер,ако разбира се има такава възможност.Колата е на 145 000 реални километри.Притежавам я от 53 000 като беше нова.Интересува ме с колко ще и скъся живота,какви евентуално проблеми ще си навлека ? Не гоня максимална мощност и не искам да я изцедя на ръба на възможностите и.
×
×
  • Create New...