Jump to content

Freedoom

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a6

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Freedoom's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Freedoom

    Проблем с мми G2

    Нямам идея, говорих днес с техник от ауди тези дни когато е свободен ще дойде да го види, и ако се наложи ще го закарам в ауди, тя колата до преди 2 3 години само там е обслужвана, нещо се отказах да го давам на някой "разбирач", ще пиша ако има резултат.
  2. Freedoom

    Проблем с мми G2

    Май ми стана ясно, благодаря за информацията. Не че не ми е проблем да ги дам парите, вчера беше неделя навсякъде е затворено, днес ще отида от ауди и ще купя от там. И дано да потръгне. Ще пиша резултата.
  3. Freedoom

    Проблем с мми G2

    Хаха това е, проба грешка, трябваше да се пробва нищо не губиш https://www.motor-talk.de/forum/mmi-funktioniert-nicht-mehr-t2319131.html?page=1 а ето от къде съм взел идеята немеца преди 10 години го е измислил. Явно не само в Българя използваме тел.
  4. Freedoom

    Проблем с мми G2

    Немския форум колегата си беше решил същия проблем с такъв мост. Дори явно често правят проблеми се продават в ebay, и аз пробвах да си направя една самоделка (снимките по долу), но съм без резултат за сега проблема си остана, въпроса ми е дали трябва дори след като се реши проблема за да заработи трябва да се изчистят грешките с VCDS или не е нужно. И най вероятно тази седмица ще търся друг майстор.
  5. Freedoom

    Проблем с мми G2

    До колкото четох в немски форум това е проблем с CD Changer където има една букса (LWL MOST) CD Changerа не го свързва. Точно и аз не го разбирам как работи и за това не мога да го обясня. Моя грешка, не оторизиран компонент е пишело.
  6. Freedoom

    Проблем с мми G2

    Здравейте, от скоро съм собственик на Ауди А6 4f, купих колата с проблем в MMI. Включва се за миг дисплея при което изписва, че има не оторизиран диск и изгася. Отидох на ел. Техник провери бушони всичко работи, пробвахме се да го включим на VCDS, но неможа да се свържи с радиото. Някой да е имал подобен проблем? Търсех в форума, но неможах да открия тема за подобен проблем. Извинявам се ако се повтаря темата.
×
×
  • Create New...