Jump to content

izzzi

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi

izzzi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. izzzi

    audi a4 2002

    С каква програма мога да отвория. Има ли нещо специално което трябва да направя. Благодаря. При мен не се отваря или поскоро отваря черти и резки които не се чете.
  2. ЗдравейтеТази сутрин се пробвах да снимам ръководството но не излизат снимките добре. В момента ниамам скенер и няма как да го сканирам. Ако някой минава през Карнобат можем да го ксерокопирама и да си го ползва. 0878776614 е телефона. skype - hristo296. На английски е.
  3. Здравейте колеги, до преди месец бях с обикновенно газаво устройство на а4 - 1996 г. Колата вървеше и нямах грижи. На новата мисля да сложа инжекцион. Ако има колега с газ на а4 2002 2.0 моля да сподели мнение за разход и проблеми възникнали след това. Благодаря.
  4. izzzi

    audi a4 2002

    Ако си от Бургас и региона мога да дойда да си го взема. Или на CD ако не те затруднявам. Имам един скасан маркуч и от него смучи въздух и искам да разбера за какво служи преди да отида на сервиз. БЛАГОДАРЯ ТИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
  5. izzzi

    audi a4 2002

    На руски ще мога да се справя. Ако някой има нужда от техническо ръководство за А4 1996 имам книга на английски.
  6. здр, Имам английски вариант, само че е на хартия. Ако си от Бургас мога да помогна!
  7. izzzi

    audi a4 2002

    Здравейте колеги, Ако може някой да ми помогне - имам нужда от техническо ръководство за А4 след 2001 година. Днес тарся цял ден и нищо немога да намеря. Благодаря предварително.
  8. Привет на всички Колеги, ако може някой да даде съвет за 4 след 2001 понеже ми предстои да закупя следващия модел на любимата марка. До вчера ми служи една добра кола. Но не съм наясно с двигателите след 2001 екстри и възможни проблеми и т.н. Дали да бъде бензин или дизел. Дали да бъде с турбо или без, дали да е 2.0, 1.8 Т или 1.9 ТДИ. Благодаря Ви предварително.
  9. Днес направих друг опит.Имах един ключ който не е обучен /бях си го правел навремето/ .Най голямото ми учудване че този ключ сега пали колата след като съм махнал клемата с тази разлика от оргиналния че постояно мига индикатора на имобелайзера.С оргиналния ключ след като я запаля всичко е нормално./след като съм разкачил клемата разбира се/Няма никаква логика да бъде така………
  10. Здравей те , Наистина не знам какво да правя?Поведението е много странно.Днес си взех нов акумулатор.Пробвам и с двата резервни ключа и все едно.Мога да запаля колата след като сваля миносовата клема и изчакам 1или 2 минути – колата пали.В момента в който я загася и се опитам пак да запаля ( колата препалва но имобелайзера се задейства и гасне.Следва упражнението сваляне на клемата изчакване и после пали.Ако някой се досеща моля помогнете.Не знам колко струва ново обучаване на имобелайзера.Имам и пластмаса с кода на имобелайзера но не знам какво да правя.Някой посещавал ли е фирмения сервиз на Ауди и колко струва тази процедура там. Благодаря ви!
  11. Проблем при запалването на А4/96 г .Колата нещо се скапа и не пали.Когато махна минуса на акумулатора и изчакам 10-15 пали , след това като изгасне не мога да я накарам да запали и свети имобилайзера. Няма логика да ми разпознава ключа един пат а после да не го разпознава.Ако някой е имал сходен проблем моля за съвет.
  12. извинявам се, закачих я на компютър и показа че е блокирал командния блок ECU.
  13. Здравей те , Моля за помощ ако някой е имал този проблем да сподели. Колата е Ауди А4/96 г . от известно време не пали както трябва.Има навярно проблем с имобелайзера.Откачам миносовата клема изчаквам 10 мин и пали.После ако я изгася (и не сваля клемата) и се опитам да запаля ми светва лампата на имобелайзера и колата не пали.Ако има някой идея от какво и човек който може да я оправи в Бургас и региона пишете на ofis7@abv.bg Благодаря Ви!
×
×
  • Create New...