Jump to content

Thehooligan

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Golf 4

Персонална информация

  • Локация
    Varna

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Thehooligan's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Не е "или" ,а баш съм сложил една повече.И за 15 000лв има б8ци. Относно Евростандарта ,споменавам го често поради факта ,че автомобилите си не ги сменям през 2-3г. ,а минимум 6-7... Благодаря за помоща на включилите се в темата.
  2. Реално бих могъл да си го позволя. Но пък съм чел не много приятни неща за конкретния модел.Но дето са вика едно е да си чел друго е да си видял.Не съм сигурен за Евро 5 обаче дали ще ми стигнат парите или дали си заслужава толкова пари. Реално максимум 15 0000лв съм готов да дам и това ми е тавана ,но исках ако мога за по-малко да взема нещо по старо реално.
  3. Мисля да послушам съвета ти ,почвам да търся този вариант с куатро или без ,зависи какво добро се продава.Ако харесам с куатро ще взема ако ли не без.
  4. Много ми хареса салона и всичко въобще.Като коне не са ми малко ,карам служебен ситроен Ц-Елизе 100коня дизел и макари по лек и прочие доста дърпа и изпреварва добре ,като го шофирам предимно извънградско.Лошото е ,че е Евро 4 иначе почти го бях купил. Видях го ей сега ,буквално копие на б7цата с леко изключение в задницата. Интересното е ,че никога не съм срещал на улицата или не ми е направило впечатление.
  5. Не съм го чувал този сеат ще го погледна ,но не съм фен на марката като цяло. Бива ,само че 102к.с ? Голфа ми е 101к.с. и като пусна климатика на баир само дето не слизам да го бутам. Иначе това е а3 която заглеждам - https://m.cars.bg/offer/c2825954 А това б7цата - https://m.mobile.bg/details/11534749156933147
  6. Добре ,ще търся и ще чакам да изпадне нещо. Малко оффтопик и сигурно повтарям 15 други теми ,макари да съм чел да питам дали мога да разчитам на друг бензинов мотор(ако изпадне нещо) освен 2.0 тфси.
  7. Хаха ,мисля да пропусна ,че фабричните кусури не са му малко и накрая ще съм олекнал с една сума...
  8. Като трети вариант ако не намеря читава б7 се бях спрял на този б8'к. https://m.cars.bg/offer/c2986873 Но прочетох достатъчно за този мотор и за тази скоростна кутия ,че да стоя на страна към днешна дата от този вариант.
  9. Виж това не ми мина през акъла. Ще погледна в обявите за нещо интересно дали има.
  10. Здравейте ,лаик съм във форума и имам следната дилема заради което се и регистрирах тук. Искам да закупя автомобил втора употреба на марката Ауди ,като не ми се дава голяма сума и се бях спрял на Ауди а4 б7 комби 1.9 тди - 115к.с. Проблема е ,че малко преди да отида да гледам и закупя даден автомобил ,който бях харесал ,четох статия в новинарките как немците хвърлят евро 4 автомобилите. Тогава се сетих за забраните които искат и се мъчат да прокарат за всички автомобили под Евростандарт 5 и започна едно разглеждане на други опции и на автомобили бензин. Като цяло б7 мислех ,че ще ми пасне идеално като коне и да си го карам малко градско ,и събота и неделя като почивам да обикалям България. Сега след прочетеното реших да взема едно Ауди а3 спортбек 2.0 турбо(тфси) от автосалон във Варна ,но все още ми се иска сякаш да е по голям автомобил(комби) и по икономичен. Та темата ми е повече смятате ли ,че скоро ще настъпи край на Евростандарт 4 и по ниските при дизелите или не. П.С. Незнам дали съм уцелил раздела.
×
×
  • Create New...