Jump to content

mirosilver

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 4g

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

mirosilver's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Няма стопено,има окис отвътре на буксата,но момчетата при който съм я оставил приключиха,вторник продължавам борбата!Ще пиша какво става!Мерси на още веднъж!
  2. Здравейте,да има окис на буксата!Много се надявам там да е решението!
  3. Добре ще го направя веднага..................дано ми се размине с мехатроника!Ще пиша какво е станало.Мерси за бързите отговори!
  4. Направихме го и беше яко мокра...............!!! Подсушихме я но пак не чете скоростната кутия!
  5. Здравейте колеги,имам следния проблем. Минах през огромни локви на магистралата и от тогава ми светва грешка "Getriebsttorung, weiterfahrt möglich",като даже не я записваше на таблото всеки път!Скоростите си се сменяха съвсем нормално,не е имало някаква разлика от преди това!След това записа още няколко грешки от рода ESP,TPMS и други.На следващия ден нито веднъж не регистрира грешка.Но вчера пак започна да изписва за нарушение в скоростната кутия,докато при едно от спиранията не искаше да запали вече.Не ми разпознава скоростната кутия след като я закачихме на компютъра!Бих се радвал от някакви насоки в които да погледнем след почивните дни!
×
×
  • Create New...