Jump to content

matanasow25

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно matanasow25

  • Рожден ден 2.06.1982

Друго

  • Kaра
    2004 Audi A8 3.7

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

matanasow25's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Не с това проблем никога съм нямал. Само сега забелязвам ВИНАГИ И САМО когато превключва от 3-та на 4-та качва обороти на 2100 - 2200 уж ще превключва , сваля ги до 1800 и сменя на 1900 и в същото време като свали оборотите на 1800 ми пригасват фаровете за част от секундата. Това нещо не изчезна и немога да разбера от какво е
  2. Диян в Дивдядово край град Шумен. Много начетен и разбиращ човека.
  3. в реле-регулатора. Почистил го е и всичко се оправи.
  4. Колеги , значи излезе че в динамото регулаторчето с четките (незнам точното наименование) и покрай него е имало мръсотия и развити гайки. Майстора го е почистил и стегнал и проблема изчезна , кове 14.40 и не помръдва. Нито примига нито прекъсва , всичко до момента е 6. Ако пак се появи проблема тази въпросна част "това нещо с четките" ще трябва да се подмени. Също на някой ако ще му се налага да го сменя , да търси в чужди сайтове защото в БГ го няма никъде! П.С. Благодаря ви за мненията!
  5. благодаря ви много! понеделник 9 часа е на майстор и ще пиша къде е проблема за колеги които го имат!
  6. Мерси много колега, също ми казаха че може да е заминало динамото , според теб вариант ли е също ?
  7. Колеги , на кратко : Паля колата на място , лампите , фаровете , дългите примигват като чели не им стига ток. Карам със 100 , пускам круиз-контрола да поддържа 100 и направо ми прекъсва тока даже се чува със всяко прекъсване изчаткване леко като че ли дава из късо някъде. При подаване на газ на място лампите и всичко останало което примигва се нормализира. Мерихме акумулатора , играе 13.7V - 14.04V. Къде е проблема според вас. 2004та Ауди А8 3.7 без газова.
×
×
  • Create New...