Jump to content

PETAR A6 C6

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A6 C6 3.0 TDI

Персонална информация

  • Локация
    ПАЗАРДЖИК

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

PETAR A6 C6's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. PETAR A6 C6

    Нови членове

    Благодаря за поздравите и съветите! Знам какво съм купил и предполагам какво ме чака като поддръжка и ремонт. Готов съм за предизвикателството.Както казват моите приятели „всеки иска да си купи твоя кола, защото ти не правиш компромис с поддръжката.” Това разбира се ме ласкае, но и показва отношението ми към автомобилите.Вече започнах отстраняването на дребни забележчици, които ме дразнят. Това се случва благодарение на споделения опит от всички ВАС !!! Благодаря за топлото посрещане!
  2. PETAR A6 C6

    Нови членове

    Благодаря!Това беше целта на моя пост- позитивизъм. Относно питанията със сигурност ще има такива, но виждам, че доста компетентни хора са писали доста по всички теми, така че, първо четене, после питане!☺ Лек ден и безаварийно шофиране!
  3. PETAR A6 C6

    Нови членове

    Здравейте фенове на Ауди! След доста четене из форума, не можах да намеря тема, в която да ви поздравя и да изкажа задоволството си от факта, че вече съм част от голямото семейство на марката.Ако вече съществува подобна тема, моля да бъда извинен.По въпроса- отскоро съм собственик на AUDI A6 C6 3.0 TDI 224 2005 г. Изчетох доста теми из форума и бях удивен от факта, че почти всичко което ми беше дошло на ум е изчерпателно изкоментирано. Искам да благодаря на хората положили труд и време за създаването на този форум! Относно автомобила засега няма да питам нищо, защото вече получих отговорите, а в скоро време ще кача и снимки. Първите ми впечатления от колата са: УАУ!
×
×
  • Create New...