Jump to content

Zinoto

Members
  • Мнения

    468
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Zinoto

  1. По-добре се откажи, като нова  е била Евро 2, ТДИ,които са с евро 3 са с различни дюзи, по малко гориво от помпата, друг софтуер, мисля, че и в катализаторите има разлика... абе доста неща... а на теб ти трябва евро 4, единствено Рено ако не се лъжа имаше двигател, който покриваше евро 4 без ДПФ, а той не е просто филтър, цялата философия на двигателя е подчинена на него и самопочистването му.

  2. Ако номера на мотора започва с букви AGR има електрически клапан, който управлява турбото. Най-вероятно той е за смяна. N75 метален е отвън, ако е пластмасов с бяло отгоре, тогава мотора не е AGR и освен, че трябва да се провери този клапан, трябва да се провери дали се движи актуатора на турбината.

     

     

     

     

     

     

     

     

  3. Автора на темата на първо време да отиде на диагностика и да му проверят центровката, а може и помпата да е за регулиране. На колко километра е колата? Може и една компресия да се премери. Харчи ли масло?

  4. Случвало ми се и на мен, но на BJB мотора, който е същия. Според мен прави въздушна възглавница по горивопроводите. Когато на мен ми се случи развих пробката за обезвъздушаване на горивния филтър и дадох на контакт, излезе нафта, завих пробката и запали от раз, а преди бях въртял доста пъти без резултат.

  5. Имам впечатления от демпферен на Лук и съм доволен, чувал съм лоши мнения за Закс, но не е задължително, че е лоша марка, просто мнение. Лук съм вземал с добра отстъпка.

×
×
  • Create New...