Jump to content

gazzy

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

gazzy's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги, колата е Ауди А6 тип 4Ф година 2006. Имам следният проблем с озвучаването:при слушане на музика от дискове се чува адски дразнещо "бръждене", което разваля цялото усещане. При слушане на радио НЯМА такива проблеми, което ме насочи към проблем със самото СД, пробвах с различни дискове които в други коли нямат проблем, стари песни, нови песни, не е от това. Пробвах с диск с четка за почистване на окото на СД-то никакъв ефект. Не е от говорителите, тъй като както споменах при радиото няма проблем. Сега освен този проблем не съм фен и на дисковете, доста неудобен метод за слушане на музика и трудоемък на всичкото отгоре, доста по-голям фен съм на флашките, та по този въпрос мисля да закупя такова устройство: http://bgcaraudio.com/prodykti_usb-interfeisi_prodykt-1054.html?fbclid=IwAR11JlOSauSsJXcq6ui8RI2bHmdpAbQl9piOmreSvpgCP5Abk7hjECbK3y4 някой от вас, ако го е пробвал може ли да сподели мнение, доволен ли е не е ли? Има ли проблем с четенето на имена на песни(при аудио дисковете-СД трябва да добавям отделно на всяка песен изпълнител и име на песента тъй като това СД в колата не чете МП3 формат а само аудио и съответно не взима името на песента от името на самия МП3 файл. ) ? Папки, подпапки при вкарана флашка? Като цяло мнение за това устройство ще ми бъде много полезно! Благодаря предварително!
  2. gazzy

    Акумулатори

    Много благодаря за мненията!
  3. gazzy

    Акумулатори

    Здравейте колеги, отскоро съм собственик на автомобил Audi A6 2006г. Имам следният въпрос, понеже ми предстои смяна на акумулатор (другата седмица) и се колебая между VARTA AGM 95AH и VARTA Silver Dynamic 110 AH. Понеже четох тук-там че AGM акумулаторите се ползват най-често за коли със старт/стоп функцията---> са по читави, но колко точно? Дали ще успее да компенсира 15-те ампер часа разлика и да надживее другия или не. Благодаря предварително за съветите
×
×
  • Create New...