Jump to content

angel_d_u

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А3 8l

Персонална информация

  • Локация
    Панагюрище

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

angel_d_u's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Проблема е решен! Въпреки, че няколко пъти извадих релето, което при мен е едно голямо под номер 377 (междувременно смененото първоначално реле от мен беше малко под номер 100, смених него, защото, когато го извадех, всичко свързано с чистачките не работеше и пръскалката, и задната чистачка), този път го извадих и от самата пластмаса, за да видя вътре намотките и по платката да няма нещо нагоряло. Релето и вътре си беше като чисто ново, продухах го леко, вкарах го пак и чистачките проработиха. Сега ако пак спрат да работят, направо ще купя ново такова реле, т.е. реле 377 и ще го сменя, за да нямам повече главоболия.
  2. Какво по-точно? Като ме су подаде 12V си работи без ядове, изчистих го, пръснах го, смазах го, никаква промяна.
  3. Здравейте група! От 1 седмица предните чистачки не ми работят. Докато си карах и спряха. След 30 минути проби тръгнаха отново. Направиха един курс и оттогава ни вест ни кост...пръскалката ми работи, задната чистачка също ми работи(като за нея да уточня, че доскоро ту тръгне, ту спре). Бушона е читав, релето го смених с ново и пак не работят, т.е. не е от него. Разкачих целия механизъм и подадох 12V на моторчето - работи си без проблем. Някакви идеи?
  4. Здравейте! Преди 2/3 години смених скоростната кутия на Audi A3 8l 1.6 1999г. При смяната, нещо ми казаха, че датчика/превключвателя за задната скорост не ми работи, но остана във времето и не го смених с нов. И така няколко години си карам без светлина за назад. Преди 1 седмица обаче, реших, че искам да стегна колата изцяло и заедно с това подрекох на хората от сервиза, че искам да ми сменят и датчика, тъй като е сигурно 10 лв. нов. Всичко беше точно, докато не се прибрах вечерта с колата и не забелязах, че светлините за назад светят при задна, свободна и всички предавки(от 1-ва до 5-а). При превключване светлината премигва. Като се опитам да задържа лоста в междинна позиция (между включена скорост и свободна) светлините спират да светят, докато не вкарам скорост или не оставя на свободна. Звъннах на майстора и чак ми се учуди. Предполагам, че това ще е нещо елементарно и ако някой има яснота относно проблема, ще се радвам да ми помогне и да си го оправя сам. Благодаря!
×
×
  • Create New...