Jump to content

hristiyan.apostolov

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B8

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

hristiyan.apostolov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Привет! Наскоро започна да ми капе отнякъде масло и закарах колата на сервиз. Казаха ми, че е доста омаслено отдолу и могат само да предполагат откъде е. Казаха ми да се измие хубаво двигателя отдолу за да може да се погледне и види какъв всъщност е проблема. Та въпроса ми е, дали някой би могъл да препоръча качествена автомивка с предлагане на тази опция? Звънях на 2-3 места, където ми отговориха "тука имаме една машинка пускаме я, тя си пръска обилно с дюзи ама може да намокри всичко, не гарантираме за безопастност и ако нещо се случи - на ваша отговорност". Предполагам на повечето места е така, а в нета не успях да намеря нещо читаво. За предпочитане е в близост Източната част на София, но дори и по далече да е, ще се радвам да споделите! Благодаря предварително!
  2. Затова и търся мнения и препоръки за добър сервиз. Благодаря!
  3. Добър въпрос. За съжаление нямам повече информация от по-горе написаното, това ми каза майстора след диагностика. Поздрави
  4. Здравейте, От около 2 месеца усетих тракане при запален двигател, който се чува от дясната страна. Най-накрая реших да му обърна внимание, като проверих маслото(чрез бордовия компютър, тъй като нямам щека) и се оказа, че е почти на минимума. Сменил съм маслото преди около 4000км. Тракането в началото беше по-слабо, сега определено се усеща по-силно. Карах колата в кварталния сервиз, където ми казаха, че най-вероятно е проблем с дюза, но трябва по-задълбочен преглед за да се установи точния проблем. Посъветваха ме, че е за прочистване на дюзите. Някой може ли да сподели дали е попадал в подобна ситуация? Оглеждам се за добър сервиз в София. Звънях на Ники и Мишо от Герман, но ми казаха, че не се занимават с 6-таци. Модел: A4 B8, 2008, V6, 2.7TDI 190 коня. Благодаря предварително за всяка информация, и се извинявам, ако вече има подобна тема, но просто не успях да я открия!
×
×
  • Create New...