tonko 90

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About tonko 90

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Audi a3 2.0 tdi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте колеги. Искам да попитам какво е това нещо, ограденото с червено. Забелязах че при мен липсва и мъркучът е шунтирън. Влиаели на работат на двигателя това нещо? Искам да споделя че ЕГР е затапен.
 2. tonko 90

  PD или CR

  Здравейте колеги. Искам да попитам как мога да разбера дали А3 2.0 тди BKD 8PA е PD или CR?
 3. Ясно. Съжалявам за неразбирането на въпро са ми колега. Просто не ми е ясно как да центровам дюзите. Иначе колата е пушка, просто при първи старт за деня изпушва много и замирисва на тежка миризма на масло и нафта, след 30 секунди всичко се оправя. Запалва мудно, сякаш има въздух в системата. Та до тук прочетеното във форомите стигнах до о пръстените.
 4. В смисъл.... така ли да я карам? Симптомите клонят към о пръстени. Искам да я покарам още някоя година..
 5. Здравейте колеги. Нов съм във форума. В петък мисля да сменя прословутите о пръстени на дюзите. Колата е А3 2.0 тди 2005 година БКД. Изчетох доста във форума за о пръстените и смяната им, обаче не ми стана ясно как се зацепват (центроват) дюзите. Разбрах, че след като се посравят обратно по местата им се развива контра гайката до края и болта се навива до долу. След което връщаме болта обратно с половин оборот (180 градуса) и затягам контра гайката. Моля поправете ме ако някъде бъркам или изпускам нещо. Не съм в България и за това реших сам да ремонтирам возилото. Благодаря на всички и успешен ден