Jump to content

Alex99

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Мазда 121

Персонална информация

  • Локация
    Пловдив

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Alex99's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря за отговора, помогна ми доста!
  2. Да прави сте, особенно а4 гледам, че се товарят доста и малко ме притеснява задницата им. Ще трябва да се гледа от човек който разбира.
  3. Благодаря, това и мисля да направя. Като цяло, май нямат големи разлики и всички ще е до късмен и много търсене.
  4. Да ми се отговори конкретно и ясно, а не от сорта "за тия пари Е60" или тем подобни коментари. Мислех че с питане и получаване на различни мнения човек може да научи нещо, но това което разбрах е за съжаление да не се занимаваш с други... За човек който навлиза в по динамичен живот не знам ти какво очакваш
  5. Здравейте колеги. Предстои ми закупуване на първа кола и съм се спрял на тези 2 модела: Audi a4 (2003) 1.9 tdi 130 коня 6 ск. и Audi a3 (2002) 1.9 tdi 130 коня 6ск. Ще я ползвам предимно градско и от време на време къмпинг. Имам няколко въпроса относно двата модела, за да мога по-лесно да реша към кой модел да се спра. 1. Имах възможмостта да карам а4-та и разхода на таблото градско ми пишеше 5.7/6 на 100л. Мога ли да имам доверие на това защото я карах за 1 ден.(колата беше на 260хил. ако има значение това) 2. Разгледах много теми,но не можах да намеря точен отговор - а3-та повече ли харчи от а4-ката градско? 3. Като цяло какво ви е мнението за а3 и а4 с тези мотори. Създават ли проблеми и скъпи ли са за обслужване за един студент Това са ми питанията и се надявам скоро да намеря отговор и да мога да се похваля във форума . Повече клоня към а4 заради разхода, а и съм чувал повече положителни неща за нея, но ако и при а3 нещата са добре и не храче повече мисля, че везните ще наклонят към нея.
  6. Наисти мисля че за около 5000 мога да намеря нещо добро, разбира се перфектна няма как да е, но и не ми трябва да е перфектна защото ще ми е първата изобщо. Ще гледам да не е на много километри и ще си намеря човек който да ми помогне за правилния избор.
  7. Ясно, ще се опитам да заделя повечко пари
  8. Здравейте колеги, преди месец имах възможност да покарам на приятел неговото Audi A4 1.9TDI 131 коня 2003 комби. Бях много очарован от колата! Сега ми се иска да взема подобна, но имам 2 въпроса относно същия модел: 1. Има ли някаква разлика на този модел между седана и комбито, защото в някой сайтове пише, че комбито харчи повече от седана и има по малко въртящ момент. 2. Бюджета ми е 4500лв + 700,800лв за обслужване, но видях в няколко теми че под 5000,5500лв няма да намеря модел без после да си имам проблеми. Това вярно ли е или е просто до късмет и много гледане. Също досега не съм карал дизел. Какви са при него особенностите и за какво да гледам когато избирам този модел Ауди. Благодаря ви!
×
×
  • Create New...