Jump to content

mishoo229

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI a6 4f

Персонална информация

  • Локация
    София

mishoo229's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. здравейте дали проблема е решен 🙄 че и аз имам същият проблем БЛАГОДАРЯ ВИ !!!
  2. 90% проблема не е в тях защото като я карам си върви много добре турбото си включва, нещо им подава ток за да чукат някакъв датчик може би 🤔
  3. да, ама не спират и така ми дърпат тока от акумулатора аз в момента съм махнал клеми те и сега ако реша да ги сложа веднага почва да си чукат актоатора и дросела 🤔
  4. Благодаря колега за информацията. Само да подчертая че сутрин установих този проблем при изгасен двигател преди да запаля колата, и след като исках да запаля нямаше ток сигорно това си чука цяла вечер и ми дръпна тока на акумулатора,подадох ток запали и спреха да чукат актоатора и дросела след като загасих двигателя минаха някъде около 20-30 сек. и пак почнаха да чукат.
  5. Здравейте колеги рових се в нета но не можах да открия никаква информация спрямо моят проблем. Така, колата е Ауди а6 2005г. 3.0 тди колата я карам от време на време ако не я карам я припалвам.Един ден ми е паднал акумулатора дадох ток и запали отидох да го проверят и ми казаха че е здрав акумулатора но аз мисля че разбрах защо ми пада акумулатора един ден вдигам капака да проверя нивото на маслото и антифриза и чувам странен шум подадох си главата по на долу към двигателя и чух че управлението на турбото (Актоатора) чука, това и една друга част която не знам как се нарича точно но и тя е сигурно някакво управление,🙄 намира се точно до левия фар, стои на тръбата на турбото която продължава на долу с маркуч на турбото и тази част също чукаше като махам буксата на актоатора спира да чука, и аз мисля че от това ми падаше акумулатора.Та идеята е такава дали някой имаше такъв проблем на загасена кола да има шум (чукане) на актоатора и другата част която незнам как се казва😀 моля да ме извините ако не съм дал точно обяснение БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!!
  6. цялото табло ли трябва да се сваля
  7. здравейте колеги от един месец карам AUDI A6 4f комби 3.0 TDI 224 k.c. от няколко дена забелязах че в краката ми се събира вода и от към пасажерската страна но по малко, четох разни теми но не намерих такава тема с такъв проблем, в една тема видях че трябва да се отпушат дупките за отводняването които се намират под чистачките и един ден го направих отпуших тези каналчета на истина се събираше вода под кората на чистачките с гледане на малко клипчета в нета успях да се справя и ги отпуших и водата се източи и аз реших че проблема е решен да ама НЕ след два дена се качвам в колата гледам в краката пак вода нито е валяло нито сам мил колата ? тръгвам да паля колата и ми изписа че няма вода в казанчето и тогава разбрах че в колата има теч на антифриз казаха ми че трябва да се смени радиатор на парното. питането ми е дали някой е имал такъв проблем и ако може да ми кажете къде се намира този радиатор и лесно ли се сменява БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ОТЗОВАЛИ СЕ!!!!! съжелиявам ако вече съществува такава тема моля !!!
×
×
  • Create New...