Jump to content

ivanski.1983

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Mazda 323 F V BA

Персонална информация

  • Локация
    България

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

ivanski.1983's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Добра вечер.Може ли малко светлина по един въпрос с техническите данни на атмосферния двигател.Моля кажете ми кои стойности да гледам, дали тези първите или тези в скобите.Примерно Ускорение от място до 100 км/ч има две стойности 9.7 сек. и (11.3) сек. Поздрави и благодаря за информацията. https://bg.autodata24.com/audi/a3/a3-8l/18-20v-125-hp/details
  2. Благодаря за информацията, няма да взимам толкова стар автомобил с турбо компресор и ще се задоволя с атмосферен двигател Audi A3 (8L) 1.8 (125 Hp)
  3. Напълно съм съгласен с Вас колега.Няма вечна механика и рано или късно се налага подмяна но струва ли си подмяна на турбото с едно гробо казано 2000 лева с работа за хубаво турбо.И може ли да се разчита на новото да мине достатъчно километри за цената си от половината автомобил? ПП. Следя темата ежечасно и всяко мнение би могло да ми е от полза.
  4. Здравейте. Мисля във близко бъдеще за покупка на Audi A3 но не съм запознат с рисковете от турбо компресора.Дали ако си взема такъв автомобил на 20 години да очаквам повреда в турбото и дали след подмяната му с ново мога да разчитам на поне 100 000 км. без проблеми.Имам молба към опитните съфорумци за подпомагане на моя избор.
×
×
  • Create New...