Jump to content

Iliya Kamburov

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 3.2

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Iliya Kamburov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Реших да си задържа зимните гуми за новата кола. За това намалих цената с 1000 лева.
  2. Има само една обява която е на договаряне за а3 на бензин с ръчни скорости и 250 коня. Нито е с червен кожен салон нито е с екран за навигация нито има газ. Проучи малко повече преди да се изказваш.
  3. За жалост най-вероятно си прав. Това е една от малкото коли, на които са оправени почти всички неща, които могат да се счупят. В крайна сметка, ако искат нещо евтино - винаги могат да си вземат някоя скапана кола и да платят ремонтите. В крайна сметка ще им излезе по-скъпо
  4. Боли ме сърцето да я намаля още. След като знам какви ремонти й направих
  5. Извинявам се че не качвам снимките директно, но системата ми отказва(нищо че снимките са по 500 KB) Можете да видите снимки тук - https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11558359681465706&slink=azlrx8 Възможен е коментар по цената НО ако се чудите защо е такава - ето защо: 1) Има инсталирана газова BRC 2) Спортна генерация Miltec 3) Нов акумулатор Bosh 4) Сменено реле и кабели към акумулатор 5) Сменени носачи 6) Нова верига на валовете и обтегач към нея 7) Чисто нов съединител 8) Чисто нов маховик 9) Рециклирани фарове 10) Зимни гуми Пирели ( на един сезон ) 11) Летни гуми Както виждате в колата са вложени над 7000 лева в части! Допълнителна информация за автомобила: 1) Има заводска музика BOSE 2) Спортен въздушен филтър 3) Летни гуми 4) Навигация 5) Имобилайзер 6) CD-changer 7) Валидно каско и ГО. Сменям колата само защото ми трябва по-голяма.
×
×
  • Create New...