Jump to content

teodor624

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 B6 1.9TDI

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

teodor624's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Преди няколко години имах същата, беше на 250к реални километра. Мой познат я беше взел от 1ви собственик в Германия 2006-2007 година и оттогава му седя в гаража. За година и половина при мен я платих още 1-2 пъти в ремонти и поддръжка. Това включва консумативи, ремъци, ролки и т.н.,дискове и накладки, амортисьори, окачване, тампони стаб. щанга и други дреболии, които се натрупаха. За мен тази кола не си струва освен ако не я вземеш от познат, който си сигурен, че я е поддържал, и няма нищо належащо като ремонти. За парите, които ще дадеш за поддържка, можеш да се насочиш към други модели и марки и да си вземеш доста по-нова кола. Ако все пак държиш на този модел, аз бих гледал поне да е facelift.
  2. За А4 Б5 бих гледал след фейслифта, по възможност вече с газ, за да не се прави толкова голяма инвестиция в кола на 20+ години. Тази от обявата може да вкара новия собственик в неочаквани преразходи, имайки предвид, че е нов внос и тепърва ще се слага газ. Иначе аз съм имал Б5 1.8 атмосферен, точно като тази. Не очавай чудеса откъм вървеж или разход. При скорости над 140 на магистрала вътре бучи достатъчно доволно, че да те откаже да ги вдигаш често. Плюсът на колата е, че всички майстори по нашите ширини са виждали стотици такива и кадърните поне могат да ти кажат кога има още живот и кога ще те вкара в приключение.
×
×
  • Create New...