Jump to content

eagle_xtz

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от eagle_xtz

  1. Здравейте ,търсех колко е заводското налягане при 2.7biturbo 230hp ,но намирам различни данни ... не мога да отсея кое е истината.Някой може ли да сподели ако знае ,как търсите загубите на бууст?Кои са най-честите причини за него освен тройника на дросела и грешно ли е за да се вземе вакум преди горивния регулатор за бууст метър?

  2. Здравейте ,каква е нормалната работна температура на този двигател ,обикновенно стрелката седи на 90 градуса но днес прескочи отиде към 100 в движение не искаше да падне на 90,след спиране в гаража чух допълнителката перка и започна да пада на 90 .Някакви идеи защо се е получило или е нормално

  3. Здравейте когато взех колата ,с ключа отключваше всички врати ,но заключва само лявата.Бутоните на вратата за закл/откл също не работят ,но с дистанционното закл и откл . До вчера си работеше ,но когато отключих с дистанционното и повече не иска да закл и откл ,смених му батериите опитах се да го обуча на ново през vcds ,но нищо не приема и не се получава.

    Модула записва няколко грешки 4 за всички врати Can't unlock 59-00  и още 4 за Won't  De-safe 61-00

  4. Здравейте колата е А6 2001 2,7битурбо ,преди време ми се втвърди волана по време на движение и после не олекна,а преди това на място и при маневриране се въртеше с един пръст.Пробвах с релето на сервотроника но няма промяна,единствено ми прави впечатление че сутрин е супер лек за няколко маневри на паркинга и после пак се става по твърд.Смених течността на хидравликата но си е същото .Някакви идеи помпа или рейка е ?

  5. ами около 85 градуса на тръбите може би трябва промиване на радиторчето,а кой е най правилния начин за нулиране на адаптации и има ли нещо по advance от канал 00 ? има ли по бърз начин за калибриране на инжектори освен шофиране?

  6. Здравейте имам 2 въпроса:

    1. Струва ми се ,че парното не духа достатъчно топло климатроника е на HI но въпреки това не е да пари на ръцете от духалките .. нормално ли е или има някакъв проблем.

    2.Някой имали идея колко мс са нормалните бензинови времена ,понеже монтирах една газова система optima  и ми обърква бензиновите адаптации ?

  7. Здравейте ,при отваряне на капак клапани за замяна на гарнитура ,намерих парче от долния банан на обтегача ,видях че се продават само банани.Въпроса ми е възможно ли е да бъде сменен на място става въпрос за дясната глава с веригата към купето?

  8. Здравейте имам Ауди А3 1997 1.6 101 коня с авт.скоротстна кутия 01M 4 степенна,но има проблем когато е студена работи добре,но когато минат около 20км и по загрее все едно изключва от скорост и само се форсира,сменихме и маслото но проблема пак го има ... днес вече го направи но повече не превключи на по висока предавка ,превключих я ръчно на 1 и така се движи ,но при опитите да се смени на по горна веднага изключва и се форсира .На задна скорост няма проблем превключва и се движи.Закачихме я с Vagcom ,но не е записала никакви грешки ,кодинга е 00000.

    Моля ако някой има идея,от какво се появява проблема и защо не записва грешkа да сподели.Благодаря

×
×
  • Create New...