radko1340

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

About radko1340

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Audi a4 b6 2.4i

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Колегата е пропусна една малка но важна подробност, че колите с код на ABS- модула 1LT за да се кодира се влиза със специален код. Днес се сблъскат точно с този проблем.
 2. Първото нещо което направих когато светна лампата е да закача мултиметри и после пак при работещ двигател откачих миносовата клема и колата изгаснал. От три дни съм с нов алтернатор и всичко е наред.
 3. Днес ще дойде новия алтернатор и ще видя какво се случва със стария.
 4. Късно е вече, така и така ще го свалям направо поръчах нов алтернатор.
 5. Няма как да блокира ролкат, защото ако блокира или ще свири ремъка или ще го скъса, а като цяло алтернатора няма никакви шумове.
 6. Здравейте, имам един въпрос свързан с моята А4-ка Б6 2.4I 170 к.с.. От няколко дни лампата за зареждане на акумулатора светва и изгасва. Има случаи когато запаля колата и веднага изгася но по време на движение светва и по някои време примигва или отново изгася. Въпроса ми е, дали целия алтернатор е за смяна или може да е само реле регулатора? Благодаря предварително...
 7. Здравейте колеги, имам един въпрос на който мисля, че знам отговора но просто искам да съм сигурен. Някой може ли да ми каже, какви са симптомите на разбит демпферен маховик? Преди две седмици сменихме на мой приятел на колата (Ауди А4 Б6 2.4 170к.с.) съединителя (феродо, претискател и лагер) и всичко беше наред, докато той не каза да ходим до един град (не пиша кой е града защото живеем в Германия) на 90 км. На отиване той кара и всичко си беше наред, но на връщане се качих аз да карам и още при потеглянето усетих вибрации, но помислих, че е от пътя или гумите но не след дълго установиха, че вибрациите се усилват при подаване на газ. Спряха колата и като я форсирам започва силно да се тресе, дори и с натиснат и пуснат съединител си вибрира. Днес я разглобихме и погледнах нещо да не сме обърнали при сглабянето предния път но всичко си беше наред докато не реших да завъртя маховика с ръка. Стори ми се, че има доста голям лувт и съм почти убеден, че цялата вибрация идва от него. Направих му клип, ще се опитам да го кача и хора който наистина има представа да кажат дали маховика е за смяна или може да кара още. Благодаря предварително. Моля спестете си тъпите коментари. https://youtu.be/IDUD9zh5vKU
 8. А аз си мислех кутията и задния мост само ми трябват, май ще е сложно. А дали си заслужава, да сложа 6 степенна кутия и куатро?
 9. Това беше отговор, благодаря ти колега, знаеш ли какво да гледам за да си намеря 6 степенна кутия която да падне на моя двигател?
 10. Защото когато си търсех кола бях на зор, старата се счупи а трябваше да пътувам до работа всеки ден и бюджета ми беше ограничен.
 11. Кой е казал че съм с мултитроник, а и аз не обичам автоматици. Не ми доставя удоволствие от шофирането.
 12. 1) Нямам цел за да направя това задвижване, просто, когато кажеш Ауди поне аз правя асоциация с quattro. 2) Да тук в Германия ще се прави но от мен и частите мисля да си ги набавя от България. 3) Както вече казах не искам друга кола. 4) Това дали е мой проблеми или не аз решавам, не пиша тук да се заяждам както ти правиш и защо и варум означават едно и също. И още нещо, това, че ти не знаеш не значи, че някой друг не знае. Ще те помоля ако не си компетентен по темата да не пишеш и да се държиш човешки. Благодаря за разбирането. Schöne Tag noch....
 13. Здравейте колеги, имам един въпрос, надявам се да получа добър отговор. Въпроса ми е: Карам Ауди А4 Б6 2.4i 170 к.с. много съм доволен от този мотор но единствено което ме мъчи е, че Ауди точно на този модел са решили да Не слагат quattro. Има ли някой представа дали мога да сменя кутията със 6-степенна и да сложат quattro задвижване? Не искам да сменям колата, защото както казах съм много доволен, живея в Германия и колата се движи много добре по магистралите тук а и не се знае на какъв боклук ще попадна ако реша да взема друга. За това ако някой може да ми каже дали е възможно да се сложи quattro и имали смисъл? Благодаря предварително.
 14. Благодаря ти Иво, утре ще проверя, дано да е там проблема.