Jump to content

worsty

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно worsty

  • Рожден ден 3.05.1975

Друго

  • Kaра
    Audi A6 AJL 180hp

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    sofia

worsty's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега на Ауди 1,8Т AJL мотор (180 к)колко е монтажа?
  2. Колега и аз имах подобен проблем.Колата ми е на газ и беше запушила дюзите.Сипах STP за почистване на дюзите и нещата се оправиха.Лошото е че решението е временно.След около 3 месецапак почна да прави същия проблем -пак STP и пак така...Майсторите ми казаха че докато карам на газ ще е така.
  3. Абсолютно вярно е!Скобата не е нещо кой знае колко специално но без нея не можеш да прибереш цилиндърчетата.На мен ми сменяха скоро задните накладки и гледах как става.Отиди да ти ги сменят някъде където има части втора употреба защото много често се чупят едни водачи които като клеясат няма оправия -не се оправят с никакви течности и т.н.
  4. Здравейте ,колеги.От известно време имам страхотен проблем с охл.течност -непрекъснато доливам/около 1.5Л на 50-60 км/ Най - странното е че няма видим теч.Не тече и в купето/поне не се вижда никъде вода/.Помагайте!
  5. тропането и аз го имам и при мен е от амортисьора,ама напролет...
  6. и аз сложих Wahler - перфектно работи!А колкото до смяната - не се сваля помпата а само планката на обтегача -с 2 болта и шестограм.Задължително се сменя и о-пръстена и обезвъздушаваш внимателно.Виж да не е запушена пробката за обезвъздушаването че мойта се беше задръстила! Успех...
  7. Предполагам че температурата която показва на таблото не е еднаква с тази която мери датчика за вкл. на перките.,защото перките се вкл.когато на таблото сочи малко над 70 г. а после се вдига ,въпреки че п.работят.Малко след това Т пада...Абе важното е че след смяна на термостата нещата се поправиха и вчера пътувах до Търново на разходка на топло!
  8. абе странното е че се задействат само като е на auto.Като го изключа и го вкл. на manual всичко си е ок...странна история...дайте добри майстори на климатици да им го закарам!
  9. това беше първото нещо което направих и се оказа че термостата си е оригиналния и си работи перфектно,но нищо-поне имам нов термостат.(Wahler - 26 лв. от магазин на бул."Черни връх").Така че е от нещо друго,но идея си нямам от кво...
  10. Здравейте,някой знае ли защо като си включа климатроника на AUTO се включват и вентилаторите на радиатора,Вследствие не достига повече от 60 градуса и си пътувам на студено,а да не говорим за другите последствия.Колата е в подписа ми...
  11. ами ако някой има на английски - готов съм!!!
  12. Обаче не уточних че трябва да е на английски - немски не разбирам!
  13. Малко по малко ще го направим.Може да ми го пращаш на глави-като свърша едната,следващата и т.н. ....
  14. Мерси!Ще свъши екстра работа...
×
×
  • Create New...