Jump to content

Nekrogoblikon

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 B6 Avant

Персонална информация

  • Пол
    Мъж

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Nekrogoblikon's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Моля да бъде изтрит този пост. Благодаря @NIKO. Тук я пуснах.
  2. Здравейте, пичаги!От доста време се каня да си затъмня прозорците(задните) на комбито(а4 б6), но все още не мога да реша кой вариант би бил най-оптималния - 5% или 15%(пропускливост). 15% смятам, че през деня ще може да се вижда вътре в самата кола(силуети), но вечерта ще е като 5%. 5% от друга страна през деня няма да позволява поглед отвътре, но вечерта видимостта ще е ужасна(през задния прозорец въобще нещо ще се вижда ли при паркиране). Бих се радвал да чуя вашите мисли и съвети.Благодаря предварително!
  3. Благодаря за уточнението - ще се радвам ако ми кажеш къде е правилното място, защото не намирам тема интериор/екстериор. Преместете темата щом я считате за грешна.
  4. Здравейте, пичаги! От доста време се каня да си затъмня прозорците(задните) на комбито(а4 б6), но все още не мога да реша кой вариант би бил най-оптималния - 5% или 15%(пропускливост). 15% смятам, че през деня ще може да се вижда вътре в самата кола(силуети), но вечерта ще е като 5%. 5% от друга страна през деня няма да позволява поглед отвътре, но вечерта видимостта ще е ужасна(през задния прозорец въобще нещо ще се вижда ли при паркиране). Бих се радвал да чуя вашите мисли и съвети. Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...