Jump to content

Todorov-2.3E

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Todorov-2.3E

  • Рожден ден 21.12.1993

Друго

  • Kaра
    Audi 90 2.3E

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Банкя

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Todorov-2.3E's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги.Искам да Ви попитам за въпросните Гирлинг 60 след монтажа им има ли проблеми с 14" и 15" джанти,някъде да опират ?
  2. Плановете за колата за момента са ,живи и здрави другия месец да успея да я пребоядисам и честно казано решил съм да запазя оригиналния вид на колата,ще пропусна спортните окачвания,големите джанти и прочие.Обмислям да сменя салона с нещо по тъмно на цвят,вече имам черен мокет и доста голяма част от интериорните кори също черни. Подготвил съм и друго арматурно табло защото моето има доволно голяма цепка,за съжаление го намерих малко късно защото вече веднъж бях разглобил вътре всичко за да лепя клапите на парното и подменя радиаторчето. Обмислям да я кача на някакви оригинални 15'' джанти,можете да предлагате нещо.За момента съм се спрял на ето тези точно. Мой приятел ги продава и обмислям да ги освежа и директно да ги метна на колата. Това е за сега от мен.Приемам всякакви критики и съвети отностно колата и идеите ми за нея.В процес на работа по нея ще качвам снимки.Надявам се да Ви допада и да има интерес,поздрави и до скоро.
  3. Здравейте колеги.Дълго се чудех дали мястото е тук на моята тема,тъй като виждам много различни проекти от това което съм захванал аз. Искам да Ви запозная с моето Ауди 90 произведено в горе долу далечната 87г. двигателя е 2.3Е 5 цилиндров.Колата за мен е интересна и различна с някои дреболий,не я смятам за нещо мега рядко но все пак не се сраща всеки ден по българските пътища.Колата е доста постна от към екстри,има само ел.огледала и шибидах,някой е започнал да и слага климатик но бързо се е отказал.След като завърших един проект който е от VAG групата но не е Ауди,реших да си направя една приличнo изглеждаща every day car 😁 Колата я купих честно казано за сума която според мен не заслужаваше но все пак скочих.Взех я в лошо състояние ,занемарена визуално и технически но без фатални проблеми.Работя лека по лека по колата без да си давам зор,за щастие имам служебна кола.Оправям от тук от там,сега ще приложа снимки от деня в който я взех а след това още малко информация. Когато я взех колата имаше разбит преден и заден мост,почти всичко по предницата беше приключило курса,тампони на марферсони,амортисьри,тампони на носачи,шарнири и какво ли още не... Визуално е с лек удар от зад от който са пострадали задния капак и никеловата лайстна на бронята за която доста ме е яд.Двете десни врати бяха с кит който беше се напукал и започнал да пада.Смених двете врати и закрепих генерацията защото всичко беше тотал,временно я оставих без средно гърне а на мястото на старото изгнило крайно,сложих крайно от Б4 което не беше много лесно за напасване.Оправих каквото имаше по ходовата част и задължително купих двете любими за мен неща в тези коли а именно уредите пред скоростния лост и волан от компетишън. Заиграх се с някои дребни неща като боядисване на задните емблеми с Пласти Дип,пуснах си кабели и монтирах субуфер и за момента се возя безгрижно.
×
×
  • Create New...