Jump to content

kuncho99

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

kuncho99's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. kuncho99

    ауди 100 помогнете

    audito e 100 c4 2.0Е 115 коня..и колата работи на празен ход без да и подаваш газ на 1300-1400 оборота и от какво може да е проблема?
  2. Здравейте на всички от година и половина имам книжка и карам на баща ми ауди-то 80 1.8s но така и като сме 3-ма шофьори във семейството и искам да си взема ауди 100 c4 комби на метан намерих го от наш познат за 900лв със климатик и ел.стъкла ,та въпроса ми е някой може ли да ме светне някакви плюсове и минуси заслужава ли си проблемни ли са защото човека си го кара всеки ден и няма проблеми колата продава я защото си е купил джип. Колата работи и на метан и на бензин но и на двете леко мини оборотите и работи на около 1300-1400 оборота нещо фрапиращо ли е или ще е нещо минимално и от какво може да е ще съм много благодарен ако някой ми помогне,при желание имам клип на колата как работи двигателя и някой ако има желание мога да пратя и да каже мнение благодаря предварително!
  3. Здравейте на всички от година и половина имам книжка и карам на баща ми ауди-то 80 1.8s но така и като сме 3-ма шофьори във семейството и искам да си взема ауди 100 c4 комби на метан намерих го от наш познат за 900лв със климатик и ел.стъкла ,та въпроса ми е някой може ли да ме светне някакви плюсове и минуси заслужава ли си проблемни ли са защото човека си го кара всеки ден и няма проблеми колата продава я защото си е купил джип. Колата работи и на метан и на бензин но и на двете леко мини оборотите и работи на около 1300-1400 оборота нещо фрапиращо ли е или ще е нещо минимално и от какво може да е ще съм много благодарен ако някой ми помогне,при желание имам клип на колата как работи двигателя и някой ако има желание мога да пратя и да каже мнение благодаря предварително!
×
×
  • Create New...