Jump to content

Дани12

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    ауди

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Дани12's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, Имам проблем със скоростна кутия на Audi Q5 3.0TDI 249ps. Появява се следната грешка: Gearbox Malfunction - you can continue driving Може да карам колата 200-300 км, дори и повече и да не се появи, а може да се появи в рамките на 5-10 км няколко пъти /при запалване, в движение, задна/. Трябва ми добър майстор за диагностика и ремонт. Предпочитам в района на Пловдив, но съм готова да я закарам и в друг град. Благодаря Ви предварително!
  2. Разбира се, че сме го коментирали. Бих искал да събера повече мнения. Не купувам всеки ден кола и искам да съм сигурен в избора си. Не са малко паричките.
  3. Здравейте, Харесал съм Audi Q5 3.0 tdi S-line, 2010 година, автоматик. Колата е обслужена, без сменена верига (от познат). Сменяна е скоростна кутия. Колата е на 260 000 км. Цената е 25000 лева. Има зимни и летни гуми. Интересува ме малко повече информация относно този ремък, скоростна кутия, разход на гориво, цена за обслужване. Колко плащате каско и т.н.? Всичко ще ми бъде много от полза. Благодаря предварително на всички!
×
×
  • Create New...