Дани12

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Дани12

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  ауди

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте, Имам проблем със скоростна кутия на Audi Q5 3.0TDI 249ps. Появява се следната грешка: Gearbox Malfunction - you can continue driving Може да карам колата 200-300 км, дори и повече и да не се появи, а може да се появи в рамките на 5-10 км няколко пъти /при запалване, в движение, задна/. Трябва ми добър майстор за диагностика и ремонт. Предпочитам в района на Пловдив, но съм готова да я закарам и в друг град. Благодаря Ви предварително!
 2. Разбира се, че сме го коментирали. Бих искал да събера повече мнения. Не купувам всеки ден кола и искам да съм сигурен в избора си. Не са малко паричките.
 3. Здравейте, Харесал съм Audi Q5 3.0 tdi S-line, 2010 година, автоматик. Колата е обслужена, без сменена верига (от познат). Сменяна е скоростна кутия. Колата е на 260 000 км. Цената е 25000 лева. Има зимни и летни гуми. Интересува ме малко повече информация относно този ремък, скоростна кутия, разход на гориво, цена за обслужване. Колко плащате каско и т.н.? Всичко ще ми бъде много от полза. Благодаря предварително на всички!