Jump to content

RnG

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi Q7

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

RnG's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. RnG

    Теч на антифриз

    Именно и аз не мога да си обясня това но да кажем че това е масло от ск. кутия теча е едиснтвено и само отпред и идва някаде от радиатора или маркучите които влизат в него за диагностика си имам устройство ANCER VD 500
  2. RnG

    Теч на антифриз

    Грешки няма както и лампа не свети Антифриза беше на макс и петната който оставя са червени След като смъкнах кората под мотора теча идва някаде около тръбата която влиза в радиатора но точно от къде не можах да установя както и в непосредствена близост имаше друг маркуч по който имаше капки масло според мен от скоростната кутия (цветът не беше черен както на моторно масло)
  3. RnG

    Теч на антифриз

    Здравейте колеги, ако някой се е сблъсквал с нещо такова нека сподели как се е справил. След като установих сериозно петно от антифриз под колата (по време, на пауза, на път за вкъщи) при проверка на разширителния съд течноста беше на МИН. и така си остана, и в последствие въпреки че теча не спря. Непосредствено, след видимата загуба на антифриз, автомобила изгуби и скорости форсира се при позиция Д а не помръдва. На контролното табло няма светеща лампа. Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...