Jump to content

Mustaka

Members
  • Мнения

    737
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Mustaka

  1. Самите вериги не са голяма драма като цена. Но за да стане цялата работа както трябва се вади мотор, има уплътнения и гарнитурки да се сменят. Колелетата на валовете е хубаво да се подменят, не е само да купиш ланците. Ако е за закърпване на положението, много хора сменят само горните и айде в мобиле ама после като стане фал - реват.

    • Like 1
  2. Предно дясно и задно ляво имаха малки отклонения, но ги хванах по волана, защото се налагаше да го държа леко в ляво, за да върви направо. Като пари, не мога да ти кажа, защото имаше и други процедури и обща цена.

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

  3. Отново да похваля момчетата от Д-брос. Ходих днес за профилактичен реглаж и лека корекция на позицията на волана. Направиха го перфектен, волана е 100% прав, което на други места години наред не успяха да постигнат. Отлична работа и приятелска атмосфера!

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

  4. Зависи дали е повърхностно напукването. Гумите, които се коментират по-горе се нацепваха с много големи пукнатини и от тях буквално се ронят парчета с размер на леща.

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

  5. Щот има сложени нови стелки значи има дупка от пета. Кой нормален си търси стелки по моргите. Ти си е8ати гадулката.
     
    В една фейсбук група станах свидетел как се купиха предни мокетени стелки за А8 на цена от 35лв. Шофьорската беше пред скъсване, но се продадоха...

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

  6. Като знам какви нагари и гняс е там, направо не виждам как това ще ги почисти. Най-добре да се свали и да се почисти ръчно или на ултразвук.

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

  7. някой знае ли дали има голяма разлика между 2018 и 2019? И да има всъщност аз винаги си пускам Waze, така че навигацията в mmi си е отживелица и става единствено за дълъг път.
    Умряла работа са, една готина поставка за телефона и с него. Тия нито трафик показват, нито препятствия.

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

×
×
  • Create New...