Jump to content

Karcheto_89

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди а3

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Karcheto_89's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Мерсо много колега ще му пиша на коюегата ако може да ми помогне ще съм много благодарен
  2. Благодаря колеги от София съм.Само не ми казвайте че трябва да сменям цялото табло Мале това е многа тегава работа.има ли вариан само нещо да се смени не цялото табло.Това сигурно им е някаква слабост ли.
  3. Колата е 1.9 тди 2002г 100 конски сили
  4. Колеги привет нов съм във форума бихте ли ми помогнали .Имам проблем със стрелката за температурата.Сутрин като дам контакт показва 120 градуса и почва да върти перката гаса колата пак я давам на контакт и след това веднага застава на 70 градуса и не мърда колкото и да я карам не мърда.Смених температурен датчик с предпиложението на майстора че е това но пак не се оправи.Бихте ли ми помогнали ако сте чували или имали такъв проблем какво да права .Благодаря на всички сес мнение по въпроса.
  5. Колеги здравейте преди 3дена си взехме ауди а3 1.9 тди 2002г но на касетофона показва само SAFE пробвах някакви кодове каквито намерих из нета но пак не става.Бихте ли ми помогнали какъв код да вкарам или ако може да ме насочите в някой сервис в софия където да не режат глави с сумите .Защото ако трябва да дам 40 или 50 лв по добре да си взема нов.Благодаря предварително.👍
×
×
  • Create New...