Jump to content

stiviborisov

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B7 TDI 3.0

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

stiviborisov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. stiviborisov

    Грешка P040100 ЕГР

    Ами не съм правил все още нищо по въпроса карам си така скоро не ми е светкал чека но се съветвах и с други колеги най вероятно това е проблема и може също с нов ЕГР да се оправят нещата
  2. stiviborisov

    Грешка P040100 ЕГР

    Как се спира/изолира само него или всичко трябва да махна?
  3. stiviborisov

    Грешка P040100 ЕГР

    А възможно ли е проблема да идва от охладителя на егр?
  4. stiviborisov

    Грешка P040100 ЕГР

    Никой ли не се е сблъсквал или чувал за такъв проблем/грешка…?
  5. Добре това го разбрах интересуваше ме дали 235/45/17 ще са ок тъй като тях имам или да взимам други. Благодаря.
  6. Здравейте колеги интересуваме тъй като имам зимни гуми размер 235 45 17 подходящи ли са за въпросният автомобил или трябва да търся друг тъй като гледам че го няма като препоръчителен ?
  7. Здравейте колеги имам проблем от скоро колата А4 Б8 3.0ТДИ 240кс автоматик та проблема е има лека вибрация като колата е на място и започна да ми светка чека с тази грешка свалях егр изчистих го най идеално работи си супер но пак след време се появи въпросната грешка но поведението на колата не се променя някой срещал ли е такъв проблем?
  8. Привет колеги имате ли информация колко масло събира въпросния двигател?
  9. И аз мислех но и акумулатора като го замериха не е много добре. Кога да проверя за мехурите на студен старт или сега?
  10. Привет колеги имам следния проблем колата е Б7 3.0 тди 204 к.с 2005 г. Преди седмица не бях я палил 3 дни тръгнах да я паля но стартера си върти с сила въртя си повече време и изпуши сиво бял пушек (иначе колата никога не пуши) и се изчисти за секунди после няма проблем. 2-3 седмици нямах проблеми до сега Проблем взе да зачестява щом я оставя за вечерта и на другия ден пак върти повече от обикновенно и изпушва леко сиво бял пушек колкото повече дни не я паля толкова повече върти когато тръгна да я паля . помагайте..
×
×
  • Create New...