Jump to content

Ицо 33

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Ицо 33

  1. Продавам 4 бр. зимни гуми Дънлоп с джанти в перфектно състояние. Цена на комплекта 2500 лева. 0889 432 095 bate3322@gmail.com
  2. Вчера и направих отново диагностика и се оказа, че е е изгорял 5А предпазител, който управлява релето на помпата и перките. Аз лично бях измерил всички предпазители с мултицет и вчера разбрах, че пробната лампа върши повече работа от мултицета. Доволен съм, че няма думнал модул и колата запали и работи нормално. Благодаря за съветите и за отделеното време.
  3. Направиха й диагностика и показа че не вижда модула който управлява помпата. Ще я диагностицирам пак, но като цяло съм доста притеснен.
  4. Здравейте колеги. Собственик съм на А8 4.2 TDI 2011г. Колата ми е в сервиз за ремонт след ПТП. Въпреки ,че отпред беше разглобна и беше свалена цялата периферия, колата си палеше и нямаше проблем. Изписваше много грешки, но въпреки това работеше. Един ден майстора се е опитал да я запали, но акумулатора е бил изтощен и не я е запалил. Подал й е ток с помощен акумулатор и пак не е успял. След това е сложил акумулатор от друга кола със сходни параметри и пак не е запалил мотора. От тогава колата само върти на стартер и не пали. Не се чува и помпата в резервоара и не качва гориво. Усъмнихме се в допълнителния имобилайзер на застрахователите, елиминираха го от сервиза в който е монтиран и пак нищо. На таблото мига лампата за подгрев на свещите. Някой имал ли е подобна повреда и може ли някой да ми каже на какво се дължи непаленето на мотора?
×
×
  • Create New...