Jump to content

Красимир Георгиев

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A2

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Красимир Георгиев's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей те,да се включа с моя проблем. Пускам климатроника, задавам температура и скорост на винтелатора до тук е Ок. Проблема се явява, че винтелатора работи както си иска духа на пресекулки и се увеличава скороста или не биха въобще. Някой запознат с проблема да дава идея за причината?
  2. Готово. Проблема е локализиран и отстранен! Всичко идва от модула на вратата, който е прикрепен на мотора на стъклоповдигача. Подмених го!Този модул управлява ел.стъкла,ел.огледала, централно,капачка за резервоар, музика. Продават го свален(само модула) както и компл.с жила. Плафоните за осветлението на купе и багажник не са към него и този проблем ми стои!!! Някой ако има решение да помага!?
  3. Здеавейте и весели празници!аз имам подобен проблем но при мен се получава следното: със дистанционното се заключват всички врати освен шофьорската а със ключа обратно само шофьорската се заключва а останалите не!
  4. Задна лява врата не оборудвана само панела колко струва?
×
×
  • Create New...