Jump to content

iliev_m

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от iliev_m

  1. На волтметър в запалката докато карам. И аз така си мисля, че остава само на акумулатор.
  2. @n1koo0 Твоят проблем е доста по-различен.. До колкото разбирам от грешките е проблем с управлението на турбината.. Днес забелязох че понякога зареждащото напрежение пада на 11,5 и постепенно до 10,9.. После задържа. Като я спра и запаля пак си тръгва пак на 13,6~8. Някакви идеи дали това е нормално поведение?
  3. В смисъл че колата сама изчиства натрупаните грешки при този проблем, след като се възстанови напрежението.
  4. Благодаря за отговора, правил съм с Launch, но не излезе нищо. Ще пробвам с ваг-ком.. Всъщност може би е защото докато се стартира диагностиката напрежението се възстановява и може би я изчиства преди да се диагностицира.
  5. Здравейте, проблема е следният - от време на време зареждащото напрежение пада от 13,6~ до 7~9 волта (това е по волтметър в запалката, но и с мултицет на клемите е почти същото напрежение). Естествено всички грешки излизат и после изключва неотговорните консуматори, остават само фаровете. Случва се на обороти по магистрала или на място. След няколко минути се възстановява до нормално зареждане и всичко се възстановява. Ремонтиран е алтернатора и акумулатора е сменен с нов. Също смених в последсвтие и Battery Management Module-а. Без ефект. Някой има ли подобен опит? Благодаря
×
×
  • Create New...