Jump to content

Velin73

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Velin73

  1. Мойта кола е същата и побира 5 литра.на мен ми показва ,че е на максимума.И аз го източвам през пробката....В ауто дата пише 5литра
  2. Ако колата е автомат ,някой от колегите спомена,че има и термостат за кутията....или да има някои повреден въпреки ,че е нов
  3. 1J0122351 е номера извинявай... Аз го поръчах моя и беше с доставка от чужбина за 3,4 дена пристигна.Струваше 54лв.
  4. Ясно,моята е 170 коня ръчна куатро,и има термостат,клапан,и основният термостат.
  5. Едното е клапан с номер 1J0122325и пропуска само в едната посока някаде излиза като терморегулиращ клапан,другото е термостат на външен вид са почти еднакви..
  6. Колега напиши номера в гугъл и ще видиш какво представлява регулиращия клапан.След като го смениш няма да има проблем.Няма значение дали е на е 21 или 27 градуса.
  7. Под тоя малкия термостат има една клапа,там са два маркуча ти си сменил само термостата.номера на клапата е 1J0122351 Клапата е много подобна на термостата тоя малкия но няма метална част.и пропуска само в едната посока.
  8. Този клапан отстрани е електрически.Отзад има термостат и още един клапан.има ги по горе.Със номера.Ако не си го сменил и него няма да ти загрява.Смени го и всичко ще е Ок. Няма значение от това дали е на 25 или 27 градуса,ако всичко е наред ще си загрее....от личен опит го казвам.
  9. И моята държи 90 градуса.....вече,след като смених и клапата обаче.
  10. Това е номера 54лв е оргинална.

  11. Точно това е номера 54 лв е оргинална.
  12. Колеги,за сега мисля ,че реших проблема като смених клапата.Според мен ако някой има пробрем по добре да почне от клапата и тогава да сменя термостати.
  13. velinterziev@abv.bg За много години колеги.И аз имам проблема с температурата. Колата е в8 170 коня.Смених и двата термостата няма ефект.Как точно се казва клапата отзад до малкия термостат.За да я поръчам и нея.Ако някой я има или да ми помогне да я поръчам ще бъда благодарен.
×
×
  • Create New...