Jump to content

SouthDivision

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Golf MK5

Персонална информация

  • Пол
    Мъж

SouthDivision's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, спрях се на дигитален чейнджър с USB флашка. Интересува ме, дали някой има опит с подобно чудо и дали прави проблеми, понеже четох за Yatour модела, че при всяко изкарване на ключа, музиката забива?
  2. Пробвах работещи аудио дискове, които баща ми слуша на Туаран-а. Пробвах да запиша CD-R диск (с Неро и Windows Media Player ги записвах)
  3. Пробвах по всякакъв начин записване на диск, не тръгва. Явно тази навигация ще си я ползвам само за радио Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. Благодаря ти, CVT! Събота ще пробвам и ще върна фийдбек какво се е случило.
  5. Здравейте, благодаря за мненията. Ако не поддържа MP3-ки, има ли шанс да тръгне диска, ако го запиша в друг формат (пр. wav*)?
  6. Благодаря за отговора! Ще запиша аудио диск и ще пробвам пак в събота, понеже съм оставил колата на обслужване в друг град.
  7. Здравейте! От няколко дни съм горд собственик на Голф 5-ца (първият ми автомобил), която вътре е с навигация. Навигацията е модел MFD2 и е с копче "MUTE" (вместо "tele", ако има някакво значение). Та, записах си един обикновен CD диск с mp3 песни, както обиновенно, но се оказа че не приема диска. Въпроса ми е, как мога да си запиша музика на диск, който може да се слуша през тази навигация? Всяко мнение ще ми бъде полезно. Благодаря предварително! П.С В жабката нямаше CD чейнджър, както и не намерих АУКС кабел, а като нов шофьор ми се иска да си слушам музичка, докато возя пичета ха-ха. Съжалявам, ако въпроса ми е глупав, но никой не се е родил научен.
×
×
  • Create New...