Jump to content

Stoio

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А3

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Stoio's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Stoio

    Смяна на двигател

    Здравейте, смених двигател на А3 асв, със двигател от костенурка, 101 коня. След седмица влезе в авариен режим, нафтовата помпа и сложих от ASV то с дюзите комплект. Върви много добре, но пуши бяло като запаля. Искам да попитам, дали главите се различават, понеже съм сменил дюзите? Мога ли да се оправя с проблема? Намирам се в Франция и Моля за съвет, защото трябва да мина на технически контрол. Разполагам с ваг Ком Лайт, но помпата е ремонтирана преди да купя колата. Мисля че харчи повече, милиграмите са около 4 , но не ме пуска да ги променя със код 12233, колата е 2001 са година, смених много неща, компресор, табло, машинка за задната чистачка, много съм инвестирал, готов съм да си платя за съвет!? авариен режим е
  2. Здравеите ЛЪВОВЕ,Весели Коледни и новогодишни празници! Да попитам, някой знае ли диаметъра на болта към кормилното, че тече!? Тръбата от помпата където се връзва с кормилното!? А3 1.9 ASV, 110 HP, 2000!?
  3. Благодаря, колега! Ще ми свърши работа. При мен са един НЗК(нормално затворен) и два НОК, сега разбирам че трябва да съм на единия отворен! Благодаря още веднъж! Като се прибера, ще се обадя да поперпя!
  4. Здравейте колеги, някой може ли да помогне!? Монтирам темпомат на 1.9tdi,ASV,110коня, 2001ва. Остана ми да свържа само жицата на стоп машинката, но при мен цветовете са други. Някой знае ли какво трябва да се подаде от стоп машинката, имам мултицет или да ми каже на кой пин да се вържа!? В чужбина съм, като се прибера ще почерпя!
  5. Здравейте колеги, Да попитам някой знае ли къде отива жицата от бушон 42(радио), тръгва червена с бяло, а на буксата за касетофона излиза по- тънка и само червена!? Купих СД втора употреба, явно изгоряло и като го включих чух че някъде изпука, но бушоните на бушониерата са здрави, а на буксата няма никой!? А3 8л 2001 1.9тди. Още да попитам, нямам ток на задната чистачка и като я включа, тръгва предната!? Ще съм благодарен на всякакви идеи! Тъкмо съм я разглобил и имам достъп до релетата под волана!? Мерси предварително!
×
×
  • Create New...