Lexusa89

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Lexusa89

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  б5 1.8TQ

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Няма грешки,връзка с компютъра има,намерих тема с подобен проблем,само не разбрах за спойки в самото реле(30) ли става въпрос. Дано и при мен да е проблема с губене на ток в бобините.
 2. Колега карам същата бангия,как оправи проблема да търся и аз там,макар,че при мен може и да не е там проблема но,май пак е с тоците.
 3. Преди време имах тези грешки но сега чека изгасна.
 4. Колеги вече не знам какво да правя,още малко ще опитвам и я махам тая кошница която е а4 б5 2000г. awt 1.8tq,на вагкома не дава грешки(даваше за датчика на коляновия вал) смених го,пак същата,работа,пробвах и с друго реле(372),без ефект,успях да я подкарам с вадене на всички релета по 10 пъти я запали я не,така пробвах с масите запали от раз след като ги зачистих,обаче след 2 седмици,пак почна да прави проблеми,докато работи на място падат оборотите почти да изгасване и се нормализира,по време на движение придърпва пак проблем с оборотите и днес тотално пак не иска да пали. Имобилайзера не мига,помпата си работи,бобини и свещи са на 30к+ или пали и след няколко секунди работи изгасва или ще запали пак или ще откаже нацяло,моля кажете какво друго да гледам.Да не би да хвърля много гориво и да се дави?
 5. Lexusa89

  РЕЛЕ 372

  Здравейте колеги,установих един проблем,надявам се да съм прав,смятам ,че реле 372 прави проблеми,гасне с ниска скорост (и слага богу) и после пали много трудно,дави се,изкарвам всички релете по-няколко пъти и чудото става,така закупух някво евтино реле и след смяната му ми се струва по-спъната колата(1.8TQ AWT ). Възможно ли е да от релето,казвам,че изкарвам всички релета щото с като вадя само 372 не става,а само то изглежда проблемно понеже съдя по крачетата едни черни като нагорели...
 6. Моя грешка за непълното обяснение колата е 2000г 1.8tq аwt двигател ,нямам комутатор.
 7. Здравейте! Вчера както си стоях на светофара изгасна и повече не можа да запали,в сервиза с диагностика показва датчик на колянов вал,след подмнята му с нов тип(заменка),понеже оригинален правен в германия нямаше а само на Bosh-румънски, пак не иска да запали,помагайте,бензин стига до свещите ама не прави искра.
 8. Lexusa89

  Check engine

  Здравейте колеги,нужна ми е вашата помощ,проблема е светещ чек и 2 грешки които искам да остраня,интересното в случая е,че на дълъг път грешките понякога изечват,или газ до ламарината на прави отсечки,другия проблем е веригата понякога трака много друг път не чак толкова. Колата е фейса 2000г 1.8ТQ АWT двигател..Ето и снимка на грешките,благодаря предварително!