Jump to content

Станьо 82

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Станьо 82

  • Рожден ден 6.07.1982

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B5 2,5 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    гр. София ж.к. Люлин

Станьо 82's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. колега здравей тези говирители са за вратите нали ще може ли да станат за предните врати на Ауди А4 В5 и от къде се
  2. Споко колега показаха ми как става и го измерих всичко е наред, един маистор ми каза че проблема е от там където са вели постоянния плюс за алармата и ще отида да го види някой ден Кажете ми колеги тогава защо на 4-та и 5-та на 2800 турбото изклча на 6-та на 3100 изключа Колата е AUDI A4 B5 2,5 TDI 150к.с.
  3. Добре колега този мултиет не ми е трябвал до сега и не знам как се работи. Може да не е сложно обаче ще се поинтересувам да ми обяснят .
  4. ще пробвам и това обаче нямам мултиет
  5. нов колиги това което се случва с километража започна да става след като си смених и ми вързаха нова аларма на колата, също така започна да изостава и часовника който и на таблото
  6. Благодаря колега ще проверя
  7. здравей колега да те попитам стоят ли ти още говорителите за предните врати на Ауди
  8. Здравейте колеги имам Ауди А4 В5 2,5 TDI 150 к. с. 98г., което в последно време ми показва следния проблем: При запалване на колата, след 1-2 секунди губи токовете на таблото и се нулира временния километраж - започва от нула независимо колко километри съм минал преди това. Това не го прави всеки път. Някой знае ли, какво предизвиква този проблем?
  9. Здравейте колеги имам един проблем с Audi A4 B5 2,5 TDI 150 к. с . 98г Така имам това Audi от 2 г и сега забелязах, че на всяка една скорост на която реша да го покарам по силнонапример на 5-та на 2800 оборота или на 6-та 3100 оборота до тези обороти се усеща че дърпа и след тези обороти все едно забива, върви вдига километрите обаче постепенно все едно е чист дизел. Аз си мисля, че е някой клапан на турбото, ако знаете и може да ми каже кажете номера на клапана да го провиря. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!!!!!!!
×
×
  • Create New...