Jump to content

Desire123

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a3

Desire123's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Desire123

    Вода в колата

    Благодаря колега! И аз имам съмнения, че може да влиза вода от някъде доста, но интересното е, че нито капе от някъде, нито има теч, сякаш от долу излиза и е напоена в тапицерията.Иначе тапите са си на място,но не знам дали отводнителните канали ако са запушени, къде може да избие тая вода или от къде да влезне 🤔
  2. Desire123

    Вода в колата

    Здравейте колеги! Имам следният проблем, постоянно имам вода в колата от страната на шофьорското място и по точно към скоростния лост. От скоро започна и отзад да има локвички също към средата. Времето няма значение дали вали или е сухо, все си има вода. Проверил съм и няма течове от никъде, сякаш под тапицерията влиза вода от някъде. Възможно ли е от отводнителната система, но да стига чак до там.. Или от радиаторчето на климатика, но не е мазно. Ще съм ви благодарен на всякакви мнения. Колата е ауди а3, 99 година, 4ри врати!
  3. Здравейте колеги! Искам да ви съобщя и евентуално да предотвратя подобен случай на моя.След доста търсене и обикаляне намерих дадения модул(от който ми трябваше работеща графитена плочка) съвпадащ с моя код и реших да го поръчам от OLX(Цената беше 70лева ако това има значение де).Свързах се с господина ,ще ви покажа името и номера да избегнете евентуална измама:Денислав Любенов, 0898297612 и той ми каза,че всичко работи по него.Поръчах го!И като пристигна,се оказа че е с окислена платка и счупена графитена плочка.Но аз вече го бях взел и това нещо го разбрах впоследствие,понеже в еконт ми дадоха само преглед,без тест.Опитах се да се свържа после с него,но след дъжд качулка,не вдигна.Та това го пиша да си имате едно на ум преди да поръчвате. И също искам да попитам по какъв начин става преправянето на графита за да пасне ако евентуално взема модул от голф 3 или ауди а4?
  4. Благодаря колега! Ще стане ли примерно при мен е 8L0 862 257 L, а намерих едно 8L0 862 257, но я няма последната буква?
  5. Благодаря колега!! Защото ми казаха че имало значение от годината и дали е с 4 или 2 врати ,но ще обърна внимание тогава на кода
  6. Здравейте колеги!! Централното ми отказа ,като се оказа че имам счупена(износена) графитена перка и въпросът ми е: (понеже сега търся цял модул с вакуумна помпа и компресорче ,понеже вървят комплект),какъв трябва да е модула ,т.е.има ли значение от модела на аудито ,дали е с 2 врати ,дизел или бензин ,годината и т.н. Иначе моят модула е с 3 букси и 2 входа (мисля че е единият от входовете е за въздуха).Колата е ауди а3 1.9 90 коня ,99 година,4 врати.
×
×
  • Create New...