Jump to content

Cankowt

Members
  • Мнения

    34
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a3

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Cankowt's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Точно лява ми трябва. Сега намерих каре, ако не стане ще търся тази полуоска.
  2. Здравейте, колата е Ауди се 8pa 3.2 DSG от скоро започна да тресе при ускорение и установих че вътрешното каре на предна полуоска е разбито ,но не мога да намеря самото каре (трипод). И реших да сменя цялата полуоска, но не мога да намеря полуоска с такова каре.Има ли някой който се е сблъсквал с такъв проблем.
  3. От София съм, но пътувам доста по командировки и не се задържам много. Интересното е че като поработи малко и спира да прекъсва. Има ли как на ваг ком да се проверят инжекторите?
  4. На газ е, но вчера карах само на бензин и тази сутрин пак го направи.
  5. Здравейте, колата е Ауди а3 3.2, от 2-3 дни при палене започна да прекъсва около минута и трябва да се държи газта за да не изгасне, също така след като запали при подаване на повече газ ( до около 2 хил. Оборота ) гърми от ауспуха. Колата е със сменени ламбда сонда и свещи. Къде може да е проблема?
  6. Мишо в България ли работи в момента, защото бях чел ,че е в Хърватия.
  7. По километраж е 245 000, но не се знае дали са реални и дали е обслужвана кутията преди. Забелязал съм ,че тресе само при по рязко ускорение. Друго което съм забелязал е ,че при връщане от 3-та на 2-ра се чува някакво щракане от кутията.
  8. Здрвейте, колата е Ауди А3 3.2 DSG. От скоро започна да тресе при ускорение, започва леко от 2-ра предавка и се увеличава с качването на предавките. Къде може да е проблемът?
  9. Здравейте, колата е 3.2 с DSG започва да тресе след 40-50км/ч. и спира след 120км/ч. След като изключа от скорост в движение проблемът изчезва. На какво може да се дължи.
  10. Идеята като цяло е да може колата да минава преглед.
  11. Аз мисля че не всеки катализатор става за 3.2
  12. Защото се чува че сега от нова година са ги затегнали нещата с измерванията. Колко мм е генерацията на 3.2.
  13. На тази кола мисля че са 2 или се бъркам
  14. Искам също така да попитам евентуално от къде може да се вземе катализатор за 3.2 и дали може да се мине преглед без катализатор
×
×
  • Create New...