Jump to content

myself

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Q7 3.0TDI

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

myself's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Аз ползвах услугите на Dbros Service, във Враждебна. Те правят такива неща. Ако колате е по нова като поколение мисля че става лесно прекодирането, можеш и сам ако имаш VCD. Ако обаче е много нов, тогава май че пак е трудно. Аз имам един тигуан и опитах да го сменя на rest of the world но светна чека на крушите защото реално хардуерно ги няма. Мисля че ако се сменят и те, всичко ще стане. Успех!
  2. И аз гледах в компа, трябва да се прекодира според мен. Но понеже q7 е като цяло стара като поколение, няма long coding helper и не мога да се ориентирам кое трябва да се промени. Това ми е въпроса, дали някой знае кое точно се променя. Иначе колата е с LED стопове и мигачи, буксата е една и съща с оригиналните американски, не мисля че има хардуерни разлики, всичко работи еднакво, само дето стопа мига заедно с мигача.
  3. Здравейте, Имам следния проблем, Q7 2013г. с LED задни светлини, внесена от Канада искам да е с европейските мигачи, оранжеви. Смених задните стопове но част от проблема остана, при вклюване на мигача мига и стопа. От КАТ отказват да я регистрират така. Някой знае ли как да се прекодира комфорт модула, за да свети само мигача, Long coding helper не е наличен за този модул.
×
×
  • Create New...